Čuveni svetski brendovi predstavljaju zajedničku kolekciju polutransparentnog prtljaga koji vam omogućava da izaberete šta želite da pokažete, a šta da sakrijete.

Slavni italijanski brend Diesel, koji je sinonim za eksperimentisanje i inovaciju, udružio je ove jeseni snage sa vodećim svetskim proizvođačem putnog prtljaga Samsonite.

Rezultat njihove saradnje je izrazito originalna kolekcija kofera i rančeva namenjena novoj generaciji modernih putnika i poslovnih ljudi. Dizajn kolekcije inspirisan je balansom kome svi težimo – dozvoliti svetu da vidi deo nas, ali ne i sve o nama.

Povezana vest:  JTI Srbija – jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

Svaki model ima neprovidnu crnu bazu koja se vešto transformiše u polutransparentnu zelenu boju. Žuta mesh postava i kontrastni detalji daju poseban stilski pečat celoj kolekciji.

Neopulse liniju čini kofer u četiri veličine koji poseduje sve karakteristike neophodne za putovanje sa stilom: dobro organizovanu unutrašnjost, diskretnu TSA bravu i dvostruke točkove s prepoznatljivim Mohikancem, zaštitnim znakom brenda Diesel. Osim što će izazvati pravu senzaciju na aerodromu, lako ćete ga uočiti među drugim koferima koji se nalaze na pokretnoj traci za prtljag.

Povezana vest:  Podrška sedmoj umetnosti “Jedna kafa, jedan film”

Paradiver Light linija obuhvata laptop ranac, torbu i ranac sa točkovima, koji su izuzetno dobro opremljeni, od velikog unutrašnjeg prostora za vaše najvrednije i najneophodnije stvari, nekoliko džepova za organizaciju i praktičnog mehanizma za nošenje do eksternog USB priključka. Materijal je otporan na vodu i prljavštinu, zbog čega je idealan za ekstremna putovanja ili istraživanja popularnih svetskih destinacija.

Obe linije imaju model ranca sa kanapom koji je magnetnim dugmadima zakačen za unutrašnju postavu. Ovaj trendi ranac lako će se uklopiti u vaš stil oblačenja i života, prateći vas u stopu gde god se zaputili.

Povezana vest:  Novi Monaco je miks vintidž i industrijskog stila 90-tih

Openroad poslovna linija za urbane profesionalce koji su uvek u pokretu nudi dva praktična modela: laptop ranac i ranac za kratka poslovna putovanja. Zahvaljujući mnoštvu unutrašnjih džepova i pregrada, lične stvari, kao i stvari koje su neophodne za svakodnevne poslovne obaveze biće razvojene i uredno spakovane.

Diesel x Samsonite kolekcija dostupna je u Diesel prodavnicama u Ušće šoping centru u Beogradu i Promenada šoping centru u Novom Sadu.