dove_promocja_2Promocija novog revolucionarnog proizvoda DOVE visible care
Revolucionarni DOVE gel za tuširanje, zasnovan je na inovaciji i kao takav je jedinstven i originalan u čitavom svetu. Pored prepoznatljive DOVE pouzdanosti, bezbednosti i kvaliteta, ovaj proizvod nastavlja tradiciju, ali i uvodi značajne novine.
Zaštićena i patentirana tehnologija NutriumMoisturetm, vlaži kožu na prirodan način.
-Kao što je DOVE krem sapun za lepotu bio superioran i u potpunosti neuporediv sa sapunima na tržištu u drugoj polovini pedesetih godina prošlog veka, tako je i DOVE visible care jedinstven i neuporediv sa proizodima slične namene na tržištu danas – objasinio je Boris Živković iz kompanije Unilever.
-Nije potrebno mnogo pričati o proizvodu, kada je dovoljno 7 dana da bi se uočio efekat. Toliko strpljenja će imati svi koji će se još jednom uveriti da DOVE drži reč. Za vidljivo lepšu kožu dovoljno je 3 nedelje – dodao je Živković.
Dove visible care se pakuje u bočicama od 200 ml i postoji u 3 varijante. Već sad ga je moguće nabaviti u svim bolje snabdevenim prodavncama robe široke potrošnje.
Povodom lansiranja u Srbiji, DOVE visible care, organizovao je i konkurs na kom će učesnice imati priliku da osvoje haljine našeg vodećeg modnog dizajnera Darka Kostića i letovanje na Azurnoj obali.
-Zadovoljstvo mi je što se tako velika kompanija kakva je Dove, trudi da neguje trend lepih i zdravih žena, pa nije slučajno što smo se prepoznali i našli povodom desetogodišnjice mog rada. Imamo zajednički cilj – da žene izgledaju negovano i lepo, pogotovo u ovoj kolekciji, gde se koža mnogo vidi, jer su modeli jako mali – rekao je Darko Kostić.
dove_promocijaKonkurs za Dove ambasadorke zvanično počinje 15.maja i traje do 15.juna.
Sve što treba da uradite, jeste da posetite sajt www.doveambasadorke.rs , ostavite svoju sliku i komentar o našem novom Dove Visible Care proizvodu. Svi posetioci sajta moćiće da glasaju za vas, a svake nedelje jedna devojka ili žena, sa najvećim brojem glasova, biće proglašena za Dove ambasadorku i imaće priliku da ponese jednu od haljina Darka Kostića., pojasnio je Boris Živković.
Ukupna pobednica konkursa, dobiće kao glavnu nagradu, šest dana na Azurnoj obali za dvoje, u ekskluzivnom hotelu, uz plaćene troškove puta i boravka.
Povezana vest:  Džej kao Robert Redford u Pal Zileriju !