xyz_centarModna revija XYZ na ATP Serbia Open-u u organizaciji modne agencije Fabrika
U okviru drugog po redu svetskog ATP turnira Serbija Open 2010, a u organizaciji modne agencije Fabrika, 30. aprila sa početkom u 20:30, na Sportskom centru Milan Gale Muškatirović TC Nole, održaće se modna revija XYZ Fashion Center-a.
Zašto baš XYZ Fashion Center?
Sportina Group je vodeći zastupnik dizajnerskih brendova na tržištu jugoistočne Evrope i s ponosom predstavlja multi-brend prodajni prostor XYZ Fashion Center u UŠĆE Shopping Center-u, koji je nedavno proslavio prvu godišnjicu poslovanja. U ponudi su najnovije kolekcije ženske i muške mode: Armani Jeans, Armani Collezioni, Burberry, Bikkembergs, D&G, Galliano, GF Ferre, Hugo Boss, Ice Iceberg, Just Cavalli, Polo Ralph Lauren, VJC Versace, Z Zegna i mnoge druge. Po prvi put na srpskom tržištu mogu se naći nove kolekcije modnih brendova Salvatore Ferragamo, Juicy Couture, Giuseppe Zanotti i Stuart Weitzman a uskoro je u najavi dolazak čuvenog modnog brenda Jimmy Choo.
Atraktivan i moderan enterijer na preko 2000 kvadratnih metara nudi mnoga prijatna modna iznenađenja. U nedavno otvorenom Kid’s Corner-u vaše mališane čekaju modeli iz snova iz kolekcija najpoznatijih dizajnerskih brendova. Cene u XYZ Fashion Center-u potpuno identične evropskim su još dodatni razlog za uživanje u kupovini.
XYZ Fashion Center već postoji u Podgorici, nedavno je otvoren u Ljubljani, u najavi su otvaranja u Zagrebu i Splitu.
Da moda i sport zajedno uvek streme vrhunskim rezultatima potvrđuje i to da su mnogi od brendova koje XYZ Fashion Center zastupa u sjajnoj simbiozi sa sportom: tako je Armani Jeans generalni sponzor košarkaškog kluba Milano, Bikkembergs je svoju filozofiju brenda zasnovao na fudbalu, D&G oblači nacionalni tim Italije u fudbalu a Polo Ralph Lauren Olimpijsku reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država.
Upravo iz razloga što uz najbolje idu najbolji 30. aprila predstavićemo XYZ multi-brend koncept za predstojeći Serbia Open spajajući modu sa sportom.
Povezana vest:  Gorica i Dragan od 10. maja na Radio Beogradu