sara jovanovic deltaSara Jovanović oduševila nastupom u Naxi Oazi u Delta Cityju

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Sara Jovanovi u subotu, 12. jula održala je nastup u Naxi Oazi u Delta Cityju.
Šarmantna finalistkinja muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“ koja je tokom takmičenja osvojila srca publike, uspešno je nastavila solo karijeru, a da je baš Sara Jo uzor mnogim tinejdžerima yemlje Srbije svedoči i prepun atrijum Delta Cityja.
Njen poslednji singl „Ko je ovde ko“ već je pravi hit i pa su tako i posetioci Naxi Oaze uživali u ritmu, a mnogi od njih su i zaplesali. Sara je iskoristila gostovanje u Naxi Oazi kako bi najavila i rad na novoj numeri.
-Reč je o pesmi „Mahovina“ koju je napisala Aleksandra Milutinović, koja je radila moju prvu pesmu „Zauvek“ – izjavila je uvek nasmejana Sara.
Sara je na koncertu otpevala i pesme „Zauvek“ i „Ujutru“, ali i neke od trenutno najvećih hitova domaće i strane pop muzike.
Pre koncerta, od 19 časova organizovano je druženje sa Sarom Jovanović, koja je bila raspoložena da razgovara sa svojim obožavaocima, deli autograme i fotografiše se.

Povezana vest:  Promocija novog revolucionarnog proizvoda DOVE visible care

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES

{vsig}SARA{/vsig}