Dr.Oetker_1

Novi ukus Ciobar tople čokolade – Ciobar lešnik
 
Kompanija Dr.Oetker organizovala je u restoranu „Ruski car“ druženje sa predstavnicima medija uz degustaciju dobro poznate Ciobar tople čokolade koja od sada postoji i sa ukusom lešnika. Prisutni su imali priliku da se uvere da je nova topla čokolada prava poslastica za ljubitelje finog ukusa lešnika, ali i za sve koji vole da se prepuste kremastim uživanjima.
Dr.Oetker Ciobar topla čokolada se pravi po originalnoj italijanskoj recepturi. Priprema se u par minuta, lako i jednostavno, kod kuće, u kafiću ili restoranu. Potrebno je samo da sadržaj kesice dodate u šerpu sa 125 ml mleka, mešate dok se ne zgusne i sipate u čašu. Može da se dekoriše, mrvicama ili dezertnim prelivom, a pravi hedonisti će uživati u Ciobar toploj čokoladi nepromenjene gustine sa dodatkom alkoholnih napitaka.
Pored Ciobar lešnika, Dr.Oetker tople čokolade Ciobar možete pronaći i u tri već omiljena ukusa: klasična (mlečna) čokolada, bela i crna čokolada. Idelano je društvo u hladnim zimskim danima, a sadrži daleko manje kalorija od šolje zaslađene kafe.
Povezana vest:  Prvi Braun epilator koji radi kako u vodi, tako i van nje