tikiPredstavljeno piće Tiki
 

Sinoć je na spektakularnoj žurci u beogradskom Belexpocentru predstavljen TIKI, jedinstveni hit napitak inspirisan uticajem egzotičnih Kariba! Izvedena pod sloganom „TIKI – OPUŠTA, NE POPUŠTA!“, žurka koja je podsećala na pravi festival boja, muzike i plesa okupila je mnogobrojne oduševljene zvanice i veliki broj poznatih ličnosti, novih poklonika ovog osvežavajućeg pića u našoj sredini.

Poreklom sa američkog tržišta, kao rezultat saradnje kompanija Pauerbrends (Powerbrands) i Alen Flejvors (Allen Flavors), TIKI je nova zvezda u izuzetno popularnom segmentu takozvanih „vajn kuler“ lako-alkoholnih napitaka, idealnih za koktele. Tiki se pojavljuje u devet različitih i uzbudljivih ukusa, a njegova specifičnost i jedinstvenost su u u tome što nijedno voće ne preovladava ukusom, već se njihovom kombinacijom dobija nova i jedinstvena nota. Misija TIKIJA je da kreira novo iskustvo i okuplja oko sebe pre svega mlade ljude željne dobrog provoda, ali i avanturiste, pionire i istraživače, kao i da organizuje i učestvuje u različitim kulturnim i muzičkim dešavanjima koje imaju za cilj promociju mladih i talentovanih muzičara, naučnika, sportista i svih drugih koji svojim talentom i dostignućima zaslužuju prepoznavanje i priznanje.

Povezana vest:  ALOXXI International predstavio novi program proizvoda za bojenje i negovanje kose

Na sjajnoj zabavi koju će Beograd zasigurno dugo pamtiti, raznovrstan scenski program je na svoj karakteristično duhovit način komentarisao naš poznati televizijski voditelj Zoran Kesić. Goste su muzičkim nastupima uživo zabavljali Positive Movement Vibrations bend sa popularnom pevačicom Anom Perišić koja je premijerno izvela Tiki himnu, kao i Koprivica Bend sa gostujućim zvezdama. Akrobatske nastupe sa vatrom i žonglerske majstorije u vazduhu pratili su svojim setovima DJ Fakir i DJ Felipe Simo, uz plesnu koreografiju Fluid Girls i izuzetnu tačku burleske scenske umetnice Klee iz Londona.

Povezana vest:  BEZ BRIGE ZA GODINE UZ EUCERIN®

Opšti utisak svih prisutnih je da se Tiki predstavio našoj publici na jednoj od sigurno najboljih žurki sezone, prikazao zašto će sigurno biti veliki hit među njegovim ljubiteljima u našoj zemlji i regionu, i preneo nam neiscrpnu dozu entuzijazma i pozitivne energije sa Kariba koja će ostati uz nas još dugi niz leta!

Poznati koji uživali u TIKI ukusima : Oliver Mandić, Nele Karajlić, Lepa Brena, Saša Popović, Zorica Brunclik, Mirka Vasiljević, Vujadin I Dule Savić, Aleksa Jelić, Marija Mihajlović, Topalko, Bane MVP, Šaban Šaulić, Ana Bebić, Filip Miletić, Tamara Paunović, Danijel Ljuboja,Kristina Radenković, Dragana Katić, Snežana Đurišić, Raka Marić, Milica Bursać, Minja MIletić, Aleksandra I Branko Radujko, Slobodan Stefanović, Uroš Ćertić, Jelena Mačić, Firči, Peđa D Boy, Nenad Marjanović, Vesna Mandić, Dr Feelggod, sanja Dimitrijević, Tijana Bogićević, Aleksandra Ivanović , Marko Đurovski, Adriana Čortan, Boban Spasojević, Đorđe Kortina i mnogi, mnogi drugi.

Povezana vest:  Izabrane DOVE ambasadorke prirodne lepote