Coca-Cola_turneja_FIFA_trofeja_-_VIP_zurka_2Coca-Cola organizovala VIP žurku povodom dolaska FIFA trofeja!
Spektakularni dolazak FIFA trofeja u okviru Coca-Cola svetske turneje proslavljen je VIP žurkom u Expo XXI centru na Novom Beogradu. Brojne ličnosti iz javnog života bile su u prilici da vide najpoznatiji sportski simbol na svetu i da podele strast prema fudbalu. Uz vrele afričke ritmove i zvuke poznate K’naanove himne turneje trofeja, atmosferu je dodatno zapalio Dragoljub Đuričić i The Drums Company. Program je vodio poznati voditelj Dragan Ilić, a prisutnima su dobrodošlicu poželeli Sotiris Janopulos, generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija, Nataša Đurđević, regionalni market menadžer kompanije Coca-Cola i predstavnica FIFA-e, Karolina Lamačova.
-Želela bih da se zahvalim Coca-Cola Sistemu što je organizovao ovaj veličanstveni događaj i posebno mi je drago što je FIFA trofej Svetskog prvenstva tri dana u poseti vašoj prelepoj zemlji. Coca-Cola turneja FIFA trofeja Svetskog prvenstva, za navijače predstavlja priliku  kakva se pruža jednom u životu, da izbliza vide jedan od najčuvenijih sportskih simbola na svetu. Ukupno 84 zemlje za 225 dana – to je moguće samo zahvaljujući specijalnom partnerstvu između FIFA-e i Coca-Cola sistema – rekla je Karolina Lamačova, predstavnica FIFA-e.
Snezana_Samardzic_Markovic_na_Coca-Cola_FIFA_zurciSve zvanice i domaćini složili su se da je dolazak FIFA trofeja u Srbiju za svakog istinskog ljubitelja fudbala neverovatan osećaj i nezaboravno iskustvo koje imaju priliku da podele sa ljudima širom sveta.
-Coca-Cola sistem teži da se uključi u ono što je važno njegovim potrošačima širom sveta. Mnogi od njih imaju strast prema fudbalu i najvažnijem sportskom događaju – FIFA svetskom prvenstvu. Zbog toga smo želeli da im priredimo ovaj spektakularni doživljaj i to na najvišem svetskom nivou. Kao i do sada, u organizaciji Coca-Cola sistema, i ovo iskustvo će biti vrhunski doživljaj koji ćete pamtiti celog života i koji ne može mnogo kompanija da priredi – izjavio je generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija, Sotiris Janopulos.
U okviru Coca-Cola svetske turneje, FIFA trofej boravi u Srbiji od 31. marta do 2. aprila. Prilikom njegovog boravka u Beogradu, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu, imaju šansu da uživo i iz blizine vide pravi trofej FIFA Svetskog prvenstva, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih sportskih simbola na svetu. Kao i u drugim zemljama, Coca-Cola je i kod nas ovo nezaboravno iskustvo omogućila potrošačima, dobitnicima besplatnih karata koje su se delile putem specijalnih Coca-Cola promocija. Navijači i ljubitelji fudbala imaju priliku da se slikaju pored trofeja, ali i da vide specijalne 3D snimke nezaboravnih momenata FIFA Svetskog prvenstva, što je prava poslastica za sve fudbalske fanove.
Ivan_Zeljkovic_na_Coca-Cola_zurciDa podsetimo, trofej, koji je krenuo na turneju iz FIFA sedišta u Cirihu 21. septembra 2009, posetiće 84 zemlje na 5 kontinenata. Ova turneja je rezultat ekskluzivnog partnerstva između FIFA i kompanije Coca-Cola, zvaničnog partnera FIFA-e i jednog od najstarijih korporativnih partnera ove organizacije, koje traje od 1974. godine.
Povezana vest:  Mali otvorio ulice otvoreng Srca u Beogradu i Zemunu