Nove Yo Doro napolitankePODELI UŽIVANJE UZ NOVE  YO D’ORO ČOKO NAPOLITANKE
 
Kompanija Bambi predstavila je nove Yo D’Oro Čoko napolitanke, u dva omiljena ukusa – sa mlečnim kremom i sa posnim kakao kremom. Na druženju, organizovanom za medije, Yo D’Oro tim je zajedno sa Slobodom Mićalović podelio prve utiske o vrhunskom uživanju u svakom zalogaju, koje donose bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke.
Kao vodeći brend na tržištu napolitanki, Yo D’Oro je za potrošače prepoznatljiv po uvek svežim, hrskavim i kremastim napolitankama.
-Za sve ljubitelje brenda Yo D’Oro, danas predstavljamo nove bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva ukusa, omiljena među sladokuscima. Posebno se izdvajaju visokim kvalitetom i pristupačnom cenom, a atraktivna, funkcionalna ambalaža omogućava da svaka pojedinačna Yo D’Oro Čoko napolitanka bude podjednako lepa kako bi zavela čula svakog gurmana – istakla je Sanela Dinić, Group Brand Manager u kompaniji Bambi.
Yo D’Oro Čoko napolitanke odlične su kao nagrada posle napornog dana, kada želimo da počastimo porodicu, sebe ili svoje prijatelje.
Povezana vest:  Predstavljen novi Nike Air Presto Ultra Flyknit