royal horse 1 25102014 018 1„PEGAZ“ PUBLIKU U KOMBANK ARENI OSTAVIO BEZ DAHA
 
The Royal Horse Gala,“Pegasus“, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja, danas je premijerno predstavljen u Kombank Areni, tačno u podne!
Publika je imala prilike da na dva sata otputuje u veliki, fantastični svet konja i smelih jahača!
Mnoštvo specijalnih i zvučnh efekata, interaktivnih video projekcija i likova iz mitologije vode kako najmlađe, tako i starije, na nezaboravan put u svet fantazije.
royal horse 1 25102014 024Predstava se sastoji od dva dela od po sat vremena i pauze od 25 minuta, koja je specijalno za publiku u Srbiji produžena sa uobičajenog trajanja od sat vremena!
Po prvi put, konji su u ulozi glumaca i izvode spektakularne akrobacije koje su jedinstvene na svetu.
Jean Marc Imbert, nekadašnji svetski šampion u jahanju je pre 20 godina prvi put uveo jahanje bez uzda i sedla, a specifično za ovu vrstu discipline je i dresura glasom, po čemu je jedinstven na svetu!
Publika će u još tri termina imati priliku da prisustvuje eleganciji, harmoniji i snazi koja se iskazuje u partnerstvu i posebnoj vezi koja postoji između konja i jahača, i to danas u 18h i sutra, u nedelju, u 12h i 18h! Domaćin predstave je naš poznati glumac Dragan Vujić Vujke.
Ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 1600, 1900, 2200, 2500 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Povezana vest:  Olivera Jevtić i Dača Ikodinović proveli sportski dan sa decom bez roditeljskog staranja (FOTO)