Milka_nezni_autobusMILKA AUTOBUSI ZA UDOBNIJU I LEPŠU VOŽNJU BEOGRADOM

 

Beograđani će u naredna dva meseca imati priliku da uživaju u vožnji udobnim Milka autobusima koji saobraćaju na linijama 17, 18, 53, 56, 72, 75, 88, 16, 31, 27, 23, 43 i 95 u kojima je oslikan i dočaran pravi Milka alpski ambijent. Tokom vožnje putnici će na početku radne nedelje uživati u slatkim Milka zadovoljstvima, a svakog petka ovaj brend će pripadnice lepšeg pola obradovati i mirisnim buketima cveća. Kompanija Kraft Foods je za stanovnike Beograda opremila autobuse kako bi putovanje do posla, škole, fakulteta ili dragih osoba predstavljalo kratak predah od svakodnevnih obaveza u opuštajućem, prirodnom ambijentu.

Povezana vest:  Počinje letnja sezona na Kopaoniku

-Oslikavanjem enterijera autobusa, želeli smo da vožnju učinimo udobnijom i lepšom, i da Milica_Ivanovic_brend_menadzer_Kraft_Foodskroz ovo iskustvo putnicima omogućimo trenutak predaha uz najnežnije Milka zadovoljstvo. Sve naše aktivnosti vođene su idejom da mala zadovoljstva ulepšavaju život i nadamo se da će naši sugrađani uživati u vožnji Milka nežnim autobusima – izjavila je Milica Ivanović, brend menadžer u kompaniji Kraft Foods.

Povezana vest:  MC Stojan ft Tina Ivanović

Koliko su Milka autobusi zaista udobni, proverili su i predstavnici medija koji su se danas provozali od centra do prirodne oaze u srcu Beograda – Košutnjaka, napravili predah od svakodnevnih obaveza i opustili se uz male rituale koji život čine slađim.

Milka je jedna od najpoznatijih čokolada na evropskom i domaćem tržištu, a proizvodi je međunarodni koncern Kraft Foods. Milku je osmislio švajcarski poslastičar Filip Suhard davne 1901. godine u švajcarskom gradu Neušatel. Ime Milka čokolade potiče od reči Milch und Kakao, što na nemačkom jeziku znači mleko i kakao. U regionu, Milka je prisutna više desetina godina i jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih brendova među čokoladama.

Povezana vest:  Kompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT