Bojana Stefanovic Nemanja Brkovic i Sanela Dinic

Wellness Breakfast – I dan može da počne

Kompanija Bambi organizovala je u prelepom ambijentu restorana „Sofa“ druženje povodom promovisanja novog Wellness Breakfast biskvita, koji nam stiže u dva ukusa: badem i mleko, i šumsko voće.
Gosti su imali priliku da započnu svoj dan sa dosta dobre energije i dobrog raspoloženja. Jedan od osnovnih principa pravilne ishrane jeste svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Zato Wellness Breakfast sadrži pet odabranih žitarica od celog zrna, koje ga čine ukusnim delom uravnoteženog doručka, idealnim za početak dana.
Prisutnim gostima obratili su se predstavnici kompanije Bambi, Sanela Dinić, Senior Brend menadžer i Nemanja Brković, PR Menadžer, i još jednom naglasili zašto Wellness Breakfast predstavlja brz, lak I ukusan integralni obrok za dobro jutro.
„Uz ukusne žitarice, komadiće hrskavog badema i mleka, ili osvežavajuće ukuse šumskog voća, dodati vitamini i minerali doprineće pozitivnom uticaju na organizam i pružiti dobru energiju za dobro jutro. Možete uživati u punom ukusu koji Vas pokreće i ispunjava optimizmom tokom celog dana. Savremeni način života donosi puno obaveza i sve manje vremena za pripremu zdravog doručka i zato smo sigurni da će se Wellness Breakfast brzo uklopiti u vaš ritam i biti uvek uz vas bilo gde da krenete.“ izjavila je Sanela Dinić, Senior Brend menadžer u kompaniji Bambi.
Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila naša poznata glumica Bojana Stefanović, koja je ovom prilikom govorila o svom stilu života i načinu na koji uspeva da održi energiju tokom napornog dana, uskladi posao u pozorištu i mnogobrojne obaveze kod kuće.

Povezana vest:  Stara pisma i razglednice probudili zaboravljena osećanja