poznati_hleb_i_kifleU pekari Hleb&Kifle služe i poznati

 

Lanac pekara Hleb&Kifle je u pekari u Mileševskoj ulici napravio zanimljivu promociju novih proizvoda Musli i Energy bar-a.

 

Naime, u jednom trenutku su prodavci i pekari Hleba&Kifli  i naše poznate ličnosti zamenili uloge. Tako su Igor Lazić Niggor, Vladimir Stanojević, Iva Štrljić i Tijana Stajšić, na iznenađenje i oduševljenje mnogobrojnih mušterija, bili ti koji su služili građane. Voditelj ovog zanimljivog dešavanja je bio Prljavi Ispektor Blaža.

Povezana vest:  Legend predstavio novu kolelciju džinsa pod sloganom "TVOJ SAVRŠEN KROJ"

 

blaza_hleb_i_kifle-Ideja nam je bila da na neki malo drugačiji i zanimljiviji način našim mušterijama priredimo iznenađenje. Naši sugrađani su, kada su ušli u pekaru i videli da uslužuju dobro poznata lica sa televizije, bilI vrlo prijatno iznenađeni. Ovo je potvrda da mi iz lanca pekara Hleb&Kifle osim već proverenih proizvoda i usluga mislimo i na zabavu naših mušterija –  izjavila je Marina Stojković, glavna pekarka Hleb&Kifle lanca pekara.

Povezana vest:  SA ZELENIH PAŠNJAKA VOJVODINE DOLAZI NAM ZDRAVO! SVEŽE MLEKO

 

Energy bar je dezert na bazi žita i možete ga probati u tri kombinacije: energy voćni, energy kikiriki-bela čokolada, energy badem-lešnik. Dezerti na bazi žita imaju vrlo mali sadržaj masti.

tijana_stajisic_iva_strljicMusli je obrok visoke hranljive i biološke vrednosti, u čiji sastav ulaze najkvalitetnije organske sirovine. Mešavina žitarica u kombinaciji sa jezgrastim voćem,  suvim voćem i semenkama  predstavlja idealnu kombinaciju belančevina, masti i ugljenih hidrata. Pahuljice su bogate vitaminima B grupe i prave se u dve varijante, klasik i čokoladni musli.

Povezana vest:  SBB, KDS, JET TV, Beogrid, Total TV, D3 i D3i: Svi naši korisnici program će moći neometano da prate kao i do sada