Milos Maksimovic sa dobitnikom nagradeLady’s bowling night za „Slatkiša i ubicu“
Oko 40 dama iz medija učestvovalo je u turniru u kuglanju koje je održano sinoć u Bowling centru Koloseja povodom sutrašnje premijere filma „Slatkiš i ubica“. Novinarke, reporterke, urednice, voditeljke i producentkinje takmičile su se na 8 staza, ali i bodrile i navijale za koleginice iz svojih i drugih redakcija.
Najviše poena, 119, osvojila je Sanja Gačević sa portala Nadlanu.com, a četiri koleginice koje su je pratile u stopu su Janja Gnjatović iz “City magazina“, Saša Bazović sa portala „BG pozorišta“, Marija Martinović sa televizije Avala i Nataša Đorđević-Misić sa portala Yumama.com. Prisutne koleginice iz redakcija Naxi radija, „E-kapije“, „24 sata“, Radio televizije Srbije, „Blica“, radio Index-a, „Alo“, „Ona“, i ostalih, čestitale su aplauzom.
Pre otvaranja turnira, Miloš Maksimović, novinar i voditelj jutarnjeg programa „Uzdizanje“ na radiju B92, dodelio je nagradu pobedniku nagradne igre „Ima neka tajna u vezi“. U toku nagradne igre, koja je trajala prethodnih nedelja, slušaoci su pozvani da podele tajnu koju su otkrili o osobi koja im mnogo znači. Među ispovestima je bilo onih koji su “kasno otkrili da im muž hrče“, „devojka krijumčari hranu iz restorana kao svoju“, „dečko ide krišom u kladionicu“, a pobednica nagradne igre podelila je sa svima tajnu da njen „muž krišom jede hamburgere, iako se kod kuće pravi da sa njom drži dijetu“.
LBN 9Umesto pobednice, Tijane Branković, nagradni vaučer za rafting za dvoje preuzeo je upravo njen muž Aleksandar, „odgovoran“ za pobedničku tajnu. Aleksandar je rekao da se uvek trudi da podržava svoju partnerku, i  da se raduje raftingu. Na pitanje da li je zabrinut zbog hladne vode, odgovorio je da će poneti „vunene čarape“.
Premijera filma „Slatkiš i ubica“, romantične komedije sa akcionim elementima u kojoj se prvi put zajedno na filmu pojavljuju Ketrin Hajgl i Ešton Kučer, održaće se 7. jula u multipleksu „Kolosej“.
Od 8. jula film će biti na redovnom repertoaru „Stera“, „Koloseja“, i „Rode“.
Povezana vest:  Od Makiša do Umke radno (FOTO)