amstel_blaza_marko_zivic_nacinalno_razgibavanjeAmstelMan – Jedan od nas!

 

 

U srcu Beograda, u Zmaj Jovinoj ulici, održano je AmstelMan okupljanje, u organizaciji kompanije Ujedinjene srpske pivare, članice Heineken grupe. Poznato je da svi muškarci sveta uživaju u zabavi, posebno kad ona podrazumeva spoj zabave i vrhunskog piva. Dobrom raspoloženju doprineli su i voditeljka Ivana Bajić uz podršku kolega Darka i Marka iz Nacionalnog razgibavanja.

Ljubitelji Amstela su se zabavljali uz dobro pivo u društvu Marka Živića, Ivana Ivanovića, Inspektora Blaže i Slavka Beleslina, i zajedno sa njima učestvovali u brojnim „muškim“ aktivnostima. Ispred panoa sa panoramama nekih od najlepših svetskih destinacija, gosti su se smenjivali sa željom da upravo oni naprave najbolju ličnu razglednicu. Igrao se i stoni fudbal, a organizatori su podelili brojne nagrade učesnicima.

Povezana vest:  I amateri mogu do vrha

amastelman_beogradPrisutni su imali priliku da se oprobaju u igri Ekspert za srca i da dokažu koliko su vešti u topljenju ženskih srca, posebno kada su od leda. Potvrđeni Amstelmeni Marko Živić, Ivan Ivanović, Inspektor Blaža i Slavko Beleslin pokazali su zavidno umeće u ovoj disciplini. Dobroj atmosferi doprineo je bend Vlada Maričić Trio, a svi koji su se pokazali i dokazali kao takvi dobili su sertifikat da su baš oni pravi Amstel muškarci.

Povezana vest:  U ulici Rige od Fere održana humanitarna akcija za decu iz Zvečanske