cockta_finalisti_bg

Na Cocktinoj audiciji u regionalnom takmičenju u Beogradskom dramskom pozorištu izabrano prvih 12 finalista za glavne vampirske uloge u Nevergreen veb serijalu

Cocktin internacionalni žiri koji čine poznati glumac  Sergej Trifunović, reditelji i scenarista  Aleksandar Radivojević i hrvatska mlada zvezda Ella Dvornik imao je veoma težak zadatak u subotu – od 70 kandidata koliko se došlo na prvu audiciju u Beogradskom dramskom pozorištu,  morao je da odabere samo 12 prvih finalista koji ulaze u dalji izbor za glavne vampirske uloge u Cocktinom veb serijalu Nevergreen.

Povezana vest:  Savo Milošević i Đorđe Đoković bodrili košarkaše

Mladići i devojke koji su došli na audiciju pokazali su da imaju talenta i smisla za glumu  i nije bilo lako izabrati samo 12, složili su se svi članovi žirija kojima je bilo potrebno gotovo 6 sati  da saslušaju sve kandidate za vampirske uloge Alice, Alonza, Gringa, Kafku, Merlinku i Royal.  Finalisti su izabrani  prema svom glumačkom umeću u prikazivanju karaktera izabrane uloge i prema fizičkoj sličnosti sa likom za koji su se prijavili, tako da je od onih koji su bili na sceni u uži izbor ušlo šest devojaka za dve ženske uloge i šest mladića za četiri uloge vampira.

Povezana vest:  Eucerin® lansirao revolucionarni anti age preparat - Volume Filler

Sledeća Nevergreen audicija  održava se 11. marta u MMC studiju u Zagrebu, gde će se izabrati još 12 finalista, a svi koji se do sada nisu prijavili ili poslali svoje snimke putem sajta www.cockta.eu još imaju vremena da to urade i možda baš oni budu izabrani u ostalih 12 koji će ući u uži izbor. Između svih njih , žiri će do 16. marta  izabrati najboljih šest koji će glumiti u Cocktinom Nevergreen veb serijalu I TV kampanji.

Povezana vest:  Publika oduševljena spektaklom "Šetnja sa dinosaurusima"

{vsig}COCKTA_BG{/vsig}