SBS frizider - RSH7UNBP open

Novi generacija ekoloških, pametnih uređaja za domaćinstvo stiže iz kompanije Samsung Electronics

Kompanija Samsung Electronics Ltd, lider na tržištu potrošačke elektronike i kućnih aparata, predstavila je generaciju revolucionarnih, ekoloških, pametnih uređaja za domaćinstvo koji potrošačima nude veliku uštedu na svim nivoima, brinući o očuvanju životne sredine. Kao kompanija koja je posvećena razvoju ekoloških tehnologija, Samsung Electronics je proširio upotrebu inovativnih funkcija na kućnim aparatima i razvio energetski štedljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe potrošača.

Inovativan uređaj – Super plazma jonizator, napredni prečišćivač vazduha, EcoBubble mašina za pranje rublja, najprodavaniji ekološki frižideri u Evropi, konvekcijska mikrotalasna pećnica deo su ekoloških proizvoda predstavljenih danas na promociji u hotelu Hyatt Regency, namenjenih srpskom tržištu.

Predsednik kompanije Samsung Electronics Adriatic,  gospodin  D.J. Kim, iskoristio je ovu priliku da pozdravi sve prisutne i pritom naglasio:Kompanija Samsung Electronics prisutna je na ovom tržištu već nekoliko godina, naši planovi su veliki, kompletan tim je posvećen razvoju kompanije ali u isto vreme i razvoju lokalne zajednice u kojoj poslujemo. Prepoznali smo strateški potencijal ovog regiona i težimo da osiguramo obostrani poslovni rast i napredak kako kompanije Samsung tako i tržišta u Srbiji. Na tom planu Samsung Electronics je investirao značajna sredstva u različite poslovne poduhvate, takođe zaposlili smo više od 80 ljudi, a poslujemo i sa preko 20 partnera“.

O tome koliko Samsung kao kompanija brine o zaštiti životne sredine i ulaže u proizvodnju ekoloških uređaja koji zadovoljavaju sve zahteve savremenog načina života govorio je gospodin Dušan Milovanović,  rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics Adriatic:„Mi u Samsungu verujemo da je naša odgovornost da kreiramo superiorne proizvode i doprinesemo globalnom društvu ali u isto vreme naša obaveza je društveno odgovorno poslovanje i zaštita životne sredine. Mi smo lideri u obezbeđivanju ekoloških proizvoda korisnicima i vodimo računa o našim proizvodima tokom čitavog njihovog upotrebnog veka. Poslovna politika kompanije  fokusirana je  na  ekološki menadžment, usmeravanje ka zaštiti životne sredine kroz sve naše poslovne aktivnosti uključujući i dizajn proizvoda, proces proizvodnje i rad na radnom mestu. Cilj kompanije je da postavi visoke standarde kroz ekološke inovacije i da do kraja 2013. godine  postane vodeća  “eco – friendly” kompanija u svetu”.

Koliko su ovi uređaji ekološki, inovativni, praktični i štede naše vreme i novac, istovremeno brinući o našem zdravlju, životnoj  sredini i uštedi energije, uverile su se i tri  poznate dame: Marija Kilibarda, Ivana Zarić i Irina Radović,  koje su imale priliku da se upoznaju sa Samsungovim proizvodima na  današnjoj prezentaciji koja je održana u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Povezana vest:  "PEGAZ" PUBLIKU U KOMBANK ARENI OSTAVIO BEZ DAHA

Ove uspešne, moderne, poslovne žene koje se svakodnevno susreću i sa brojnim kućnim obavezama, uvidele su da inovativna EcoBubbleTM tehnologija i dizajn omogućavaju pranje do 12 kg veša na niskim temperaturama štedeći i do 70% energije uz savršene perfomanse pranja. Takođe, ovim damama je bilo veoma važno i to što Samsung frižideri zahvaljujući visokoj energetskoj klasi omogućavaju maksimalnu uštedu energije, a uz veliku funkcionalnost prostora, hrana koju u njima čuvamo je uvek sveža. U Samsungovoj mikrotalasnoj pećnici moguće je brzo i jednostavno pripremiti zdrav obrok,  a ono što je posebno privuklo njihovu pažnju je Super plazma jonizator – prečišćivač vazduha koji eliminiše 99% virusa, uklanja alergene i brine o našem zdravlju.

Virus Doctor

Super Plazma jonizator – novi Samsungov sistem za prečišćavanje vazduha brine o Vašem zdravlju i kvalitetu vazduha koji nas okružuje

Super Plazma jonizator vazduha – Virus Doctor, je novi, inovativni sistem za prečišćavanje vazduha koji eliminiše 99%  virusa, bakterija I alergene i brine o vašem I zdravlju vaše porodice, šireći samo negativne jone. Svojom izvanrednom tehnikom za prečišćavanje S – plazma jonizator efikasno uklanja i grinje, polenski prah, životinjske dlake i druge patogene organizme koje izazivaju alergije. Britanska alergološka fondacija (BAF) je potvrdila efikasnost S – plazma jonizatora u eliminaciji alergena. “Doktor za viruse” će učiniti da vazduh koji udišete svakog dana bude čistiji i zdraviji.

S – plazma jonizator proizvodi jone aktivnog vodonika i kiseonika koji eliminišu biološke zagađivače i aktivni kiseonik. “Doktor za viruse” oslobađa samo negativne jone odnosno anjone i svojim dejstvom obezbeđuje bezbedan i zdrav vazduh. Ovaj uređaj nas na taj način oslobađa simptoma nelagodnosti, glavobolje, mučnine koje izazivaju pozitivni joni. Iako ima mnogobrojne primene i pozitivno dejstvo na naše zdravlje ovaj uređaj je vrlo jednostavan za rukovanje i pokazao se kao proizvod vrhunske tehnologije bilo da se koristiti u kućnom okruženju, poslovnom prostoru ili pak u prevoznim sredstvima (automobilima, avionima itd.).

Povezana vest:  Komemoracija za Đuzu Stojiljkovića u Ateljeu 212

Samsungovi eko frižideri štede energiju, brinu o emitovanju štetnih gasova i ujedno pružaju maksimalno iskorišćenje prostora i mnogobrojne dodatne funkcije

Prefinjeni dizajn i odlične funkcije Samsungovih frižidera visoke energetske klase omogućavaju potrošačima znatnu uštedu električne energije i daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.Pored uštede energije, ovo znači i da korisnik ima svest o društvenoj odgovornosti, jer posredno štiti okolinu oko sebe. Tehnologija se zasniva na savremenom digitalnom inverter kompersoru. Ove kompresore odlikuje nečujan rad, ušteda energije i dugotrajnost. Pored toga, svi frižideri koje Samsung proizvodi, imaju gas u rashladnom sistemu, koji ne može da naškodi okolini. Takođe, prilikom proizvodnje izolacije koriste se ekološke tehnologije, koje ne emituju štetne gasove u okolinu. Time se štiti sopstveno okruženje a i cela planeta.

Prateći trendove savremenog života kompanija Samsung je prihvatila izazov i predstavila se kao inovator koji razvija i dizajnira proizvode koji su podesni ergonomski, imaju moderan dizajn, rešavaju problem ograničenog prostora a ujedno i brinu o zaštiti životne sredine. Ovi frižideri imaju u unutrašnjosti LED osvetljenje koje troši daleko manje elektične energije dok istovremeno osvetljava unutrašnjost frižidera kao klasična sijalica. Raznovrsne unutrašnje funkcije, ledomat, dispanzer za vodu, mini bar, no frost tehnologija (Twin Cooling Plus ® sistem koji koristi odvojene sisteme hlađenja u frižideru i zamrzivaču i na taj način bolje kontroliše temperaturu, omogućava veću vlažnost i sprečava mešanje mirisa), veliki izbor boja i drugih opcija koje odgovaraju različitim životnim stilovima razlozi su pozitivnih ocena od strane potrošača i priznanja kompaniji Samsung za inovativnost.

EcoBubbleTM mašina za pranje veša

Inovativna tehnologija  pranja koja brine o zaštiti i očuvanju životne sredine a pritom ostvaruje maksimalne rezultate pri pranju čak i hladnom vodom

Svi proizvodi iz linije EcoBubbleTM mašina za pranje rublja koriste manje električne energije u odnosu na najbolje rangirane mašine sa oznakom A+++ i  istovremeno nude neverovatne rezultate pranja na nižim temperaturama. Koristeći hladniju vodu za pranje sa Samsungovom EcoBubbleTM mašinom možete da uštedite do 70% energije (Super Eco hladno pranje na 15°C) u poređenju sa uobičajenih 40°C za pranje pamučne odeće. EcoBubble tehnologija ogleda se u dodatnoj komponenti koja se naziva generator mehurića koja stvara i ubacuje veliku količinu mehurića u mašinu tako što brzo rastvara deterdžent pomoću vazduha i vode. Takvi mehurići imaju bogat sadržaj deterdženta, a tako rastvorena sapunica brzo prodire u tkaninu, što je vrlo efikasna funkcija u hladnijoj vodi gde bi proces rastvaranja normalno trajao mnogo duže. Samim tim, pranje u hladnijoj vodi troši manje električne energije a nudi identičan učinak i potrošnju vremena kao i pranje na višim temperaturama. Ova linija proizvoda predstavlja bolje i pametnije ekološko rešenje koje stiže iz ove kompanije i omogućava svim potrošačima postizanje odličnih rezultata u pranju rublja, a da istovremeno ostvaruje uštedu vremena, energije i novca a ujedno brine i o zaštiti životne sredine. Motor bez četkica sa digitalnim inverterom ne izaziva trenje između čestica i motora i na taj način sprečava rasipanje energije. Zahvaljujući izuzetno efikasnim digitalnim inverter motorom uštedećete još više energije!

Povezana vest:  Gala promocija umetničkog nakita Frey Wille

EcoBubbleTM mašine za pranje rublja prilagođavaju se različitim životnim stilovima potrošača dok istovremeno pružaju izdržljivost i efikasnost.

Samsungova konvencijska mikrotalasna pećnica

Kompanija Samsung je po prvi put u Srbiji predstavila i konvekcijsku mikrotalasnu pećnicu sa kapacitetom od 32l sa željom da udovolji zahtevima potrošača i omogući brzu i jednostavnu pripremu zdrave hrane. Ova mikrotalasna pečnica ima na sebi veliki displej  na kom možete lako i jednostavno da pratite vreme kuvanja, opcije i preporuke. Pored toga, mikrotalasna pećnica poseduje ventilator koji ravnomerno raspoređuje toplotu u unutrašnjosti tako da se hrana podjenako peče, zagreva, kuva, zadržavajući pritom sve hranljive sastojke.  Nije potrebno posebno umeće da biste pripremili ukusan i zdrav obrok, jer ovaj model poseduje Humidity sensor vlažnosti. Kada stavite recimo biftek, senzor na osnovu težine određuje stepen vlažnosti bifteka i preporučuje optimalan program pečenja. Ukoliko često pravite neka jela, postoji mogućnost da memorišete program i kasnije ga aktivirajte jednim pritiskom dugmeta.

Unutrašnjost mikrotalasne je keramička što znači da je otporna na grebanje, a pritom je i antibakterijska. Ivice unutrašnjosti su zaobljene, pa je održavanje vrlo jednostavno a postoji i mogućnost čišćenja putem pare.

Kupovinom ovog proizvoda  dodatno dobijate Crusty plate – idealno ukoliko volite hrskave ivice; Power steam bowl – idealno za kuvanje na pari (zdrava hrana uz očuvanje hranljivih sastojaka) i dodatne metalne pregrade pomoću kojih možete razdvojiti unutrašnjost pećnice i pripremiti dva jela odjednom.

{vsig}SAMSUNG_ECO{/vsig}