Ako ste bili u potrazi za laganom, fleksibilnom cipelom koja je moderna, kvalitetna, udobna i dugog trajanja onda ne propustite da odete u ECCO prodavnicu, koja je ove nedelje otvorena u Shopping centru Ušće. ECCO je vodeća svetska kompanija koja proizvodi izuzetno udobnu obuću za muškarce, žene i decu, sa tradicijom dugom 50 godina. Svaka ECCO cipela lagana je i fleksibilna, dizajnirana za maksimalnu slobodu kretanja. Proizvodi sjedinjuju visoko kvalitetne materijale sa skandinavskim stilom i izuzetnom udobnošću.

ECCO je jedan od retkih velikih proizvođača cipela na svetu, koji poseduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih štavionica, proizvodnje i maloprodaje.  Ove cipele su dizajnirane tako da prate stopalo, način na koji se pokreće i održava telo uspravnim.

Povezana vest:  Novi ukus Ciobar tople čokolade - Ciobar lešnik

Poznata voditeljka Marina Kotevski prva je probala obuću iz nove kolekcije i nije krila zadovoljstvo udobnošću i izgledom.
“Meni kao majci, ali i ženi koja radi i puno vremena provodi na poslu i sastancima znači da imam udobnu, ali i lepu obuću. Osim toga izuzetno vodim računa da moje dete nosi kvalitetnu obuću i zato uvek biram ECCO za svoju porodicu. Drago mi je da se i mom suprugu sviđaju sportske i elegantnije ECCO linije tako da brzo završavamo kupovinu za nas troje. Radujem se što je ECCO sada otvorio radnju u SC Ušće, koji inače često posećujemo, i što možemo priuštiti kvalitet koji izuzetno dugo traje. Ove zime biram ljubičaste nijanse obuće i ECCO rančeve koji su se vratili u modu”, izjavila je Marina Kotevski na otvaranju ECCO prodavnice u Ušće Shopping centru.

Povezana vest:  CENTAR ZDRAVLJA IZVOR, Za zdraviji život

ECCO ove jeseni i zime nudi božanstvenu obuću za žene i kožnu galanteriju, u bež, braon, ružičastim tonovima sve do bordo crvene. Bezvremenska silueta, kao što je ranac, ponovo je u sedištu mode. ECCO nudi širok izbor novčanika kao i torbi od vrhunskih materijala, jedinstvenog oblika i funkcije. Obuća za muškarce ispunjava sve ukuse – sportske, mladalačke, poslovne sa imperativom na udobnosti. U ECCO radnji naći ćete patike, elegantne cipele, sportske za izlazak, kao i zimske za hladne dane.

Povezana vest:  Aleksandra Jotić novo lice magazina Joy

Sa posebnom pažnjom se kreira dečija obuća, posebno zimska. U ECCO UKIUK kids čizmicama deci će noge biti uvek suve i tople, bez obzira na sneg i minus, dok se sankaju. Čak i najmlađi razlikuju udobnu od neudobne obuće, zato se raduju kada počnu da nose ECCO.
ECCO prodavnice nalaze se i u Shopping centru Big Fashion, kao i na adresi Uzun Mirkova br. 5, u Beogradu.