SKUTERIPromocija i test vožnja Peugeot skutera
Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot-a, organizovala je u subotu, 14. avgusta promociju i test vožnju Peugeot skutera u Verano centru.
Brojni vlasnici Peugeot skutera, koji su prisustvovali ovom događaju, imali su  prilike da izvrše opšti pregled svog dvotočkaša, testiraju neki od najnovijih modela na poligonu i dobiju sve važne informacije u vezi sa propisima, bezbednošću i pravilnim korišćenjem skutera u saobraćaju. Predstavnici policije i auto škola ukazali su da je poslednjih nekoliko godina skuter postao popularno prevozno sredstvo, naročito među mladima i da, pošto je svakim danom sve više skutera u saobraćaju, treba biti posebno oprezan. Vozačima skutera je predočeno da uvek moraju da nose odgovarajuću zaštitnu kacigu, drže rastojanje u odnosu na druga vozila, koriste migavce kako bi na vreme drugi učesnici uočili njihovu nameru, a  naravno, redovno servisiranje i provera nivoa ulja su obavezni. Ovom prilikom poglašeni su najlepši skuter do 50 i preko 50 kubika, kao i skuter koji je prešao najviše kilometara.
SKUTERI 2U okviru ove specijalne akcije budućim vlasnicima Peugeot skutera bili su obezbeđeni popusti za kupovinu novog skutera i dodatne opreme.
Nakon promocije organizovana je i zajednička vožnja svih vlasnika Peugeot skutera do kafića „Aqua Ski” na Adi Ciganliji (makiška strana), gde su uz dobru zabavu učesnicima podeljeni prigodni pokloni.
Povezana vest:  SA ZELENIH PAŠNJAKA VOJVODINE DOLAZI NAM ZDRAVO! SVEŽE MLEKO