Lilly Drogerie i L’Oreal pokrenuli su akciju pod nazivom „Lilly & L’Oreal Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 16. do 29. septembra. Tokom pomenute akcije svi potrošači imaće priliku da kupovinom L’Oreal proizvoda u Lilly drogerijama ostvare popust od čak 50 odsto na drugi kupljeni proizvod.

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u Knez Mihailovoj ulici uz brojne poznate ličnosti i tradicionalno dobro raspoloženje. Svi prisutni imali su priliku da čuju savete poznatog šminkera Marka Nikolića i vide njegovo umeće na jednoj od najuspešnijih srpskih manekenki, Danijeli Dimitrovskoj. Kao specijalni gost događaja, Danijela je sa svim damama podelila svoje make up trikove i tajne dobrog izgleda, ali i otkrila koji su njeni omiljeni L’Oreal beauty proizvodi.

Povezana vest:  Uz duhovite karikature Boba Živkovića, Zewa predstavila Aqua Tube® sjajnu inovaciju koja će okončati „ratove" između polova u kupatilima

Pored toga, potrošače su obradovao i već poznati „Lilly zid“ – gde su mogli da osvoje brojne proizvode iz L’Oreal asortimana, mnogobrojni pokloni i zabavan program.

Kao još jedan deo zajedničke akcije, kompanije Lilly Drogerie i L’Oreal donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ u Odžacima. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za renoviranje prostorija, nabavku neophodnih sredstava, ali i generalno poboljšanje uslova za boravak dece.

Povezana vest:  Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom – smart telefon sa optičkim zumom