srpski_top_model

SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ od srede, 16. marta na Prvoj TV (FOTO)

U sredu 16. marta u 22 sata na PRVOJ TV počinje šou „Srpski top model by Ivana Stanković“, koji će jednoj atraktivnoj devojci ispuniti životni san – da šeta modnim pistama, nosi odeću najpoznatijih svetskih kreatora, živi u metropolama i da bude deo svetskog džet-seta!

Šou prati grupu od 15 devojaka od prve audicije do finalnog izbora „Srpskog top modela“. Devojke žive zajedno u kući, zajedno proživljavaju sve izazove na trnovitom putu do zvezda, svakodnevno se suočavajući sa nizom zadataka. Ovaj modni spektakl na PRVOJ pratiće svaki korak kandidatkinja: njihovu vizuelnu promenu, vežbanje hodanja i držanja na modnoj pisti, poziranje pred objektivima fotografa, intervjue, kastinge, modne revije. Devojke će se kroz šou upoznati s poznatim ljudima iz sveta mode, od kojih će naučiti male tajne modelinga.

Povezana vest:  Pančevka osvojila „milionče“ u Frikom nagradnoj igri

Sve to će se odvijati pred budnim okom članova stručnog žirija: manekenke Ivane Stanković, koja će takmičarkama biti najveća podrška, fotografa Miše Obradovića i modnog stručnjaka Nenada Radujevića. Oni će ocenjivati devojke i u zavisnosti od njihovih glasova, manje uspešne kandidatkinje ispadaće iz šoua.

Kao što naziv ovog zabavnog šoua i govori, voditeljka će biti jedna od naših najuspešnijih manekenki Ivana Stanković. Ona će svoje dragocena iskustvo sa svestkih modnih pista podeliti sa kandidatkinjama, i ukazati im na sve ono što ih čeka u svetu šou-biznisa. Saveti, pohvale, ali i kritike, svakako će biti dragocene za njene mlade naslednice.

Povezana vest:  Dan otvorenih vrata u McDonald’s-u

Glavna nagrada za pobednicu je prestižna titula „Srpski top model za 2011“, a tu je i potpisivanje ugovora sa modnom agencijom Klick, putovanje u Izrael i snimanje naslovne za modni časopis GRAZIA.

{vsig}TOP_MODEL_PRESS{/vsig}

Devojke su se prvi put javno predstavile u ponedeljak 14. marta na modnoj reviji u PC Ušće. Kandidatkinje za Srpski top model nosile su modele mladih kreatora iz Čumićevog sokačeta (CHOOMICH DESIGN DISTRICT), a na pisti jedino nije bila Milica Paravina, koja se prethodnu noć razbolela. Buduće manekenke su tako dobile priliku da pokažu šta su naučile od modnih stručnjaka i prilično sigurno hodale crvenim tepihom noseći interesantne modele dizajnera iz Čumića. Na kraju večeri publici se poklonio i stručni žiri, koji će i doneti konačnu odluku o pobednici. Ovoj modnoj reviji, koja je bila uvod u šou na PRVOJ, prisustvovale su mnoge javne ličnosti: pevačica Aleksandra Perović, pobednik Survivora Andrej Maričić, TV autorka Snežana Dakić Mikić, pevačica Bebi Dol, maneken Vladimir Cvetković, pakleni kuvar Saša Mišić, voditeljka Radne akcije Tamara Grujić i drugi.

Povezana vest:  Dušan Lajović svečano otvorio prvi Capriolo Sport Centar na Novom Beogradu

srpski_top_model_1