borilacke vestine na manifesatciji IDEAlna skola, aktivna skola

Kompanija Idea organizovala sajam vanškolskih aktivnosti: IDEAlna škola, aktivna škola (FOTO)

Više od 25 sportskih klubova i škola plesa, jezika i kompjutera predstavilo je u subotu, 27. septembra, svoje programe i aktivnosti deci i roditeljima na platou ispred Idea Extra prodavnice u Novom Beogradu.

Manifestaciju predstavljanja vanškolskih aktivnosti pod nazivom „IDEAlna škola, aktivna škola“ organizovala je kompanija Idea sa ciljem da se deca školskog uzrasta i njihovi roditelji na jednom mestu informišu o raznim sportovima i drugim vanškoskim aktivnostima. Ovu manifestaciju koja za cilj ima promovisanje bavljenje sportom pre svega dece školskog uzrasta, podržalo je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a Idein „sajam vanškolskih aktivnosti“ svečano je otvorio pomoćnik ministra za sport Dragan Atanasov.

Povezana vest:  Život naše dece je najveći dar

Proslavljeni sportisti košarkaši Mlađan Šilobad i Zoran Stevanović, rukometaš Igor Peruničić, teniseri juniori Ivana Jorović, Tamara Tomić i Miki Janković, proslavljena karatistkinja Roksanda Atanasov družili su se sa decom, zajedno šutirali na koš, pimplovali loptu ili razmenjivali udarce preko mreže kako bi im približili fudbal, košarku ili tenis.

Osim teniskih, košarkaških i fudbalskih terena, veliko interesovanje vladalo je na terenima za rukomet, borilačke sportove, ples i fitnes.  Sportski klubovi i škole plesa i fitnesa smenjivale su se na terenima pokazujući kako izgleda jedan njihov trening i uključivali okupljenu decu u svoje aktivnosti dajući im šansu da se oprobaju na terenu. Predstavnici sportskih klubova informisali su decu i roditelje o detaljima upisa, kao i terminima treninga za decu različitih godišta.

Povezana vest:  Sedmo izdanje fashionart magazina FAAR

Direktorka marketinga kompanije Idea Viktorija Radojević istakla je da je kroz manifestaciju „IDEAlna škola, aktivna škola“, ova kompanija imala za cilj da omogući da se školarci i njihovi roditelji na jednom mestu informišu o aktivnostima klubova i tome šta je sve neophodno za upis budućih polaznika.

-Idea jeste društveno odgovorna kompanija i svoju posvećenost zajednici u kojoj posluje potvrđuje organizacijom ove i sličnih akcija. Nadam se da će deca zahvaljujući ovoj manifestaciji pronaći motivaciju i želju da se bave sportom kako bi obogatili svoju ličnost i izrasli u mlade ljude koji vode aktivan život i poštuju pravila fer pleja. Želja preko 1.400 zaposlenih u Idei je da deca od malih nogu nauče da vode zdrav i aktivan život – poručila je Viktorija Radojević iz Idee.

Povezana vest:  Izložba fotografija Miloša Nadaždina u Supermarketu

{vsig}IDEA_SKOLA_2011{/vsig}