Imlek Fit Beauty-predstavljanje novog jogurtaKompanija Imlek je predstavila jogurt Fit Beauty sa dodatkom koenzima Q10, vitamina E i kolagena
Kompanija Imlek predstavila je Fit Beauty jogurt, prvi jogurt na domaćem tržištu sa dodatkom kolagena, koenzima Q10 i vitamina E. Ovaj inovativni Imlekov proizvod sadrži 0% mlečne masti i zahvaljući svojim sastojcima, predstavlja pravog novog partnera u održavanju lepote kože. Fit Beauty je na tržištu prisutan u dva ukusa: natural i višnja nar.
Koenzim Q10 je poznat po svom povoljnom uticaju na kožu. Njegovo prisustvo u Fit Beauty jogurtu umanjuje oksidaciju ćelijskih struktura, a dokazano je i da pomaže kod smanjenja sitnih bora.
Vitamin E, kao poznati antioksidans, održava vitalnost kože, čuva je od UV zračenja i umanjuje vidljivost linija i bora. Ovaj vitamin čuva kožu od neželjenih oštećenja i promena.
Kolagen je osnovna belančevina koja koži pruža elastičnost i vlažnost. Njegovo prisustvo omogućava gipkost i čvrstinu kože, koja starenjem gubi ova svojstva.
Kompanija Imlek je kreirala Fit Beauty jogurt kao pravog modernog saveznika u borbi za očuvanje lepote. Kombinacijom koenzima Q10, vitamina E i kolagena postignuta je Skin Perfection formula koja doprinosi lepoti i vitalnosti kože. Fit Beauty je namenjen svima koji  brinu o životnoj kondiciji, zdravlju i lepoti.
Funkcionalni mlečni proizvodi nisu samo trend u svetu, već i deo kulture i brige za svakodnevno zdravlje čoveka.
Povezana vest:  Navijači Zvezde u Areni odali počast Draganu Nikoliću