hanamontanaDa li je Miley Cyrus nova Lindsay Lohan

 

Američki mediji su zabrinuti za sedamnaestogodišnju Miley Cyrusposle nekoliko skandala koji su se nedavno zaređali pa se pitaju hoće li Miley zadesiti ista sudbina kao Lindsay Lohan, također nekad popularne teen zvezde.

Obe su karijeru započele kao omiljene Disneyjeve devojčice da bi prelazak u svet odraslih npr. kod Lindsay Lohan završio tragično.

Prvi Lindsayini filmovi koji nisu bili namenjeni tinejdžerima bili su pravi fijasko baš kao i Mileyin ozbiljniji film ‘The Last Song’ koji je kritika sahranila. Lindsay se potom upustila u niz golišavih skandala i postala jedna od najozloglašenijih posetiteljki večernjih zabava čija je glumačka karijera potpuno zamrla.

Povezana vest:  Timberlejk i Maklmor vode u nominacijama za MTV nagrade

-Svi su u Hollywoodu zabrinuti da bi Miley mogla biti sledeća Lindsay Lohan. To je, nažalost, dobro poznati obrazac u showbizzu – dečja zvezda koja se pokušava dokazati kao ozbiljna glumica nakon što izgubi nekadašnje fanove te potpuno izgubi kompas ’ piše PopEater objašnjavajući kako su retki primjeri poput Jodie Foster, koja je uspešno prebrodila to odrastanje.

Povezana vest:  Tony Cetinski i muzičko putovanje

Mlada Miley nedavno je podigla medijsku prašinu svojim novim seksi videospotom Can’t Be Tamed te snimkom u kojoj izazovno pleše u društvu nekog četrdesetogodišnjaka.

Prema dobro upućenim izvorima, Miley je dosta imidža fine devojke i Disneyjeve miljenice i po svaku cenu želi da se prikaže u novom svetlu.

-Jedva čekam da napunim 18 godina. Nadam se da će ljudi početi konačno da me doživljavaju kao odraslu osobu – kaže Miley koja je čak objasnila da je ideja za kontroverzni spot zapravo njena.

Povezana vest:  Samertajm festival počinje u subotu

-Želela sam da pokažem svoje novo lice – rekla je Miley Cyrus.