Aloxxi i modeli

ALOXXI International predstavio novi program proizvoda za bojenje i negovanje kose

U beogradskom hotelu „Best Western“ zvanično je, prvi put na domaćem tržištu, predstavljen ekskluzivni program za bojenje i negovanje kose američke kompanije Aloxxi International.

Kao osnivač kompanije OPI, svetskog lidera u profesionalnoj nezi noktiju, Džordž W. Šefer je izgradio svetski brend kroz svoju strast i smisao za posao, demonstritajući na taj način svoju posvećenost industriji profesionalne lepote.

Svestan potrebe za uvođenjem inovacija u svet profesionalnih boja za kosu, Šefer je iskoristio svoj talenat za boje, posvećenost razvoju proizvoda i tri decenije iskustva i uspeha, da približi Aloxxi International ne samo industriji za profesionalnu negu kose, već i krajnjim potrošačima.

Uvođenjem inovacija, uz unapređene formule, dobijeni su proizvodi koji predstavljaju savršenu mešavinu sastojaka i kompleksa, čiji je cilj da zaštite, hrane i oporave bojenu kosu, a istovremeno pruže intenzivno bogate pigmente za vrhunske krajnje rezultate.

Povezana vest:  Prva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević

Aloxxi edukatorAloxxi farbe imaju biljnu osnovu, nisku koncentraciju amonijaka, kristalizovane mikro pigmente koji daju veći molekulski sastav boje, UV filtere koji štite kosu od sunca i polimere, a ne sadrže parabene. Obogaćene su maslinovim i avokado uljem.

Toneri Aloxxi su polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Aloxxi šamponi i kondicioneri su bogati maslinovim, avokado uljem, hidrolizovanim keratinom i svilenim aminokiselinama, a ne sadrže sulfate, parabene i soli.

Tretmani na bazi keratina revitalizuju proteinski oslabljenu kosu, a predstavljaju mešavinu proteina, keratina i povrća.

U Aloxxi proizvodima se nalaze botanic ulje, live in (neispirajući kondicioner) kao i color rich treatment maska i barijer krema koja štiti kožu od iritacije.

Povezana vest:  VEČE UZ ALBUM SVETOZARA GLIGORIĆA, Nigorov poklon legendi (FOTO)

-Volim boje. To je tako jednostavno! Nakon što je OPI Products Inc. postao gigant u industriji lepote, ulazak u industriju profesionalnih boja za kosu je prirodno, bio sledeći korak – objašnjava Džordž Šefer, direktor kompanije Aloxxi International i osnivač OPI Products industrije.

-Unoseći preko 30 godina strasti u boje za kosu, upoznaćemo frizere sa novim načinom komunikacije i stvaranjem prelepe boje. Inspirisan svojim nasleđem, koje je modernizovano poslednjim inovacijama i tehnologijom, Aloxxi će razbiti dosadašnje klišee u bojama za kosu. Radujemo se ponudi koju smo spremili za distributere i salone koja se bazira na osećaju za ličnu uslugu i komunikaciju, što obično izostane na današnjem tržištu.

Povezana vest:  Ekipa filma "Dobra žena" ispraćena ovacijama!

U kompaniji Aloxxi, boja je više od formule, ona je ličnost. Aloxxi obezbeđuje ekskluzivni program za bojenje kose koji daje akcenat na intenzivnoj, bogatoj boji i na revolucionarnom napretku u tehnologiji proizvoda, fokusirajući se na celokupno zdravlje svih tipova farbane kose. Aloxxi daje profesionalcima  alat za stvaranje, a klijentima boju koja se ističe i bolje definiše njihovu ličnost.

Aloxxi proizvodi

Pored toga Aloxxi International ponovo u industriju vraća ličnu uslugu. Radeći jedan na jedan sa distributerima, salonima i frizerima, Aloxxi će predstaviti jak edukativni program, program podrške salonima i dati mogućnost praktične primene, praćen reklamnom i PR kampanjom. Aloxxi Colour i Colour Care proizvodi su dostupni u bolje snabdevenim salonima širom sveta, a podršku u pogledu distribucije na tržištu Srbije pruža kompanija PRIMAX DOO.