Meggle_proizvodi

“MEGGLE Srbija” organizovala takmičenje u kuvanju: Ana Bebić Vs. Zeka milioner
 
Ana_i_ZekaU prijatnoj i opuštenoj atmosferi restorana “Public”, kompanija “MEGGLE Srbija” je uz poznate ličnosti i predstavnike medija predstavila svoje proizvode. Nakon zvaničnog dela programa usledilo je takmičenje između pevačice Ane Bebić i voditelja Ivana Zeljkovića u tome ko se bolje snalazi u kuhinji i ko će napraviti ukusnije jelo sa MEGGLE proizvodima. Atmosferu je dodatno podgrevao i “zakuvavao” Voja Nedeljković. Toplu dobrodošlicu prisutnima poželeli su gospodin Branimir Bogdan, član Upravnog odbora kompanije, kao i gospodin Goran Tadić, generalni direktor “MEGGLE Srbija”,  .
U Kompaniji “MEGGLE  Srbija” se  trudimo se da kvalitetnim radom, odgovornim i ekonomičnim korišćenjem resursa, kvalitetnim dobavljačima i repromaterijalom, isporučujemo proizvode, koji svojim kvalitetom, ali i cenom, zadovoljavaju potrebe tržišta.  „MEGGLE“ holding poseduje  tradiciju proizvodnje mleka  od 125 godina i u vlasništvu je treće generacije nemačke porodice Meggle. Velika mi je čast da sam član upravnog odbora i deo “MEGGLE Srbija”  koja je 2010.- te godine, kupovinom Mlekare Mladost, došla u Srbiju, postigavši za veoma kratko vreme impozantne uspehe , urezavši se  u svest potrošača i krajnjih korisnika pod znakom kvaliteta, izjavio je gospodin Branimir Bogdan, član Upravnog odbora.
Nakon zvaničnog dela programa usledilo je takmičenje u kuhinji. Kod pevačice Ane Bebić i voditelja Ivana Zeljkovića proradio je pravi takmičarski duh. Oni su morali za određeno vreme da naprave specijalitete koje su potom ocenjivali članovi žirija, gospodin Branimir Bogdan, zatim šef kuhinje Jovica i predstavnik medija Ana Marković (Press). MEGGLE kulinarski proizvodi bili su zastupljeni u receptima oba takmičara i po ocenama žirija, bili su vrhunskog ukusa. Pored ukusa, ocenjivan je i izgled posluženog jela, a sa malom razlikom pobedu je odnela šarmantna Ana Bebić. Pobedniku je uručena MEGGLE poklon korpa, a utešnu nagradu odneo je i drugoplasirani Ivan Zeljković.
Inače, MEGGLE Srbija d.o.o., nakon investicija u tehnologiju i infrastrukturu od 5 miliona EUR, namerava da i u budućnosti ulaže u razvoj svog portfolia i kvalitet, kako bi ovi vrhunski proizvodi bili još dostupniji njenim vernim potrošačima.

 

Povezana vest:  Revije XYZ povodom otvaranja Serbia Opena