Ana Ljubinkovic_sa_svojim_modelimaAna Ljubinković i Perwoll predstavili novu modnu kolekciju
Naša poznata kreatorka Ana Ljubinković predstavila je u četvrtak, 11. marta svoju novu kolekciju „Galactic“ u čarobnom ambijentu 25. sprata „Ušća“. Kolekcija za proleće/leto inspirisana je tečnim deterdžentom Perwoll white magic, galaksijom i bojama polarne svetlosti.
Voditelj programa Miloš Milanović i predsednik kompanije „Henkel“ Nenad Vuković, pre početka revije predstavili su gostima saradnju Perwoll White Magica i „Galactic“ kolekcije, koja po rečima gospodina Vukovića na pravi način izražava identitet ovog brenda.
Osnova ove kolekcije je konstrukcija zvezdolike razrade i primena boja na ove oblike. Tečni deterdžent Perwoll white magic je jedinstveni proizvod na tržištu koji predstavlja rešenje za fine, delikatne tkanine i daje odlične rezultate u očuvanju bele boje.
Perwoll white magic čini prava čuda sa belom bojom – Vaša odeća će izgledati kao nova, a ovaj magični tečni deterdžent će vam čak pomoći da požutelim i posivelim stvarima vratite beli sjaj. Perwoll White Magic „Obnovljen efekat bele boje“, čuva belinu vaše odeće zahvaljujući inhibitorima posivljenja i pruža vrhunsku zaštitu vašoj beloj odeći koja će izgledati kao da je nova.
Zvezdastu kolekciju poznate kreatorke, koja je izrađena od pamuka i svile, nosile su naše poznate manekenke Anđelika Simić, Sofija Milošević i mnoge druge, a podršku su im pružile mnogobrojne javne ličnosti iz sveta mode, Nenad Radujević, Ašok Murti, manekenka Jelena Ivanović…
perwoll_13U „Galactic“ kolekciji u kojoj dominiraju modeli belih i šarenih boja, uživale si mnoge javne ličnosti koje su prepoznatljive i po dobrom dobrom stilu oblačenja Iva Štrljić, Miloš Nadaždin, Vesna Dedić, Dragan Sakan, Branka Pujić, Filip Živojinović, Cile Marinković, Ana Pendić, Marija Savić Srećković, Maja Uzelac…
Vesele kreacije Ane Ljubinković su idealni izbor za predstojeću sezonu. Ukoliko one budu vaš modni izbor, ne brinite oko intenziteta i očuvanja boje – Perwoll ima rešenje za Vas.

Povezana vest:  Mali otvorio ulice otvoreng Srca u Beogradu i Zemunu