Modeli SyossSyoss – kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona
Linija za negu i oblikovanje kose Syoss, kompanije Henkel, koja je u zemljama zapadne Evrope veoma brzo postala trend proizvod, predstavio se modnom revijom frizura uz poruku da svaka žena od sada može imati profesionalnu negu i kod kuće. Manekenka Andrijana Belović bila je vodeći model u predstavljanju Syoss proizvoda.
Brz tempo života koji nam često ne ostavlja mnogo vremena za odlazak kod frizera razvio je ideju za lansiranje profesionalnog proizvoda koji je namenjen kućnoj upotrebi. Syoss linija nastala je kao potreba savremene žene koja želi da ima savršeno negovanu i oblikovanu kosu, i da izgleda kao da je upravo izašla iz frizerskog salona – i to svakog dana.
Filozofija brenda nosi jasnu poruku da je samo zdrava kosa lepa kosa, pa se tako čitav tim sručnjaka Henkela udružio da bi ženama omogućio profesionalnu negu kose kućnom upotrebom Syoss linije za negu vlasi. Osim izuzetne nege, Syoss ženi omogućava i lako oblikovanje željene frizure uz liniju za oblikovanje kose.
Linija Syoss proizvod u potpunosti je prilagođena svim tipovima kose od kovrdžave, ravne kojoj je potreban dodatni volumen, do farbane kose koja zahteva posebnu negu. Profesionalni pristup Syoss-a podrazumeva i liniju proizvoda za blistav sjaj kose kao i maksimalnu zaštitu od toplote fena.
-Syoss je proglašen za najbolji novi brend u 2009. godini u Nemačkoj od strane vodeće nezavisne organizacije za testiranje proizvoda namenjenih širokoj potrošnji Stiftung Warentest. Syoss linija za negu kose je lansirana 2009. godine i za kratko vreme je postigla izvanredne rezultate na tržištu, a svojim kvalitetom pronašla je put do mnogobrojnih potrošača. Kako se koncept profesionalnog kvaliteta pokazao kao veoma uspešan i tražen na tržištu proizvoda za negu kose Syoss je 2010. godine lansirao i liniju proizvoda za oblikovanje kose, pa je sada moguće da osim profesionalne nege imate i željenu frizuru kao nakon posete frizeru – kaže Verica Petrović brend menadžerka za Syoss.
Modni trednovi dolaze i prolaze, a dobra frizura je ona koja vam dobro pristaje. Uz neverovatne mogućnosti linije Syoss sada svaka žena uz minimum truda može da bude svoj frizer i da ima negovanu i sjanu kosu kao da je upravo izašla iz frizerskog salona. Na internet stranama www.syoss.rs Syoss nudi dodatne korisne savete o nezi i odlikovanju kose.

Povezana vest:  Više hiljada sindikalaca na Prvomajskom protestu u Beogradu