usce_1UŠĆE Shopping Center postao broj 1
Za samo godinu dana od otvaranja, UŠĆE Shopping Center posetilo je 11 miliona ljudi. Time je najveći šoping centar u regionu poneo titulu najposećenijeg u Srbiji, u prethodnoj godini, izjavili su predstavnici UŠĆA na današnjoj proslavi prvog rođendana.
UŠĆE Shopping Center obradovao je posetioce rođendanskim „Danom popusta, poklona i iznenađenja“. Pored uličnih zabavljača, klovnova i pantomimičara koji su oživeli ulice i trgove Novog centra grada, slavlje je upotpunio i popularni muzički trio Pilerovi koji je započeo karijeru u Knez Mihajlovoj ulici.
-Protekla godina je bila veoma izazovna za nas jer smo želeli da izgradimo novu šoping destinaciju u koju će naši posetioci rado dolaziti i u kojoj će pronaći sve što im je potrebno za dobru kupovinu i provod. Za samo godinu dana od otvaranja postigli smo značajne rezultate. UŠĆE Shopping Center posetilo je 11 miliona ljudi. Pored naših sugrađana, koji su u UŠĆU pronašli novi centar grada, tu je i veliki broj posetilaca iz čitave Srbije i regiona. Zahvaljujući njima UŠĆE je postao broj 1 – najposećeniji šoping centar u Srbiji – rekao je Mirko Smiljanić, zamenik menadžera UŠĆE Shopping Centra.
-Želeo bih da se zahvalim svima onima koji su zajedno sa nama stvorili UŠĆE SHOPPING CENTAR kakav je danas – omilljeno mesto okupljanja svih generacija. Veoma smo zahvalni našim zakupcima na odličnoj saradnji, svim našim partnerima koji nas svakodnevno podržavaju, a najviše našim posetiocima koji su nam ukazali svoje poverenje – dodao je Smiljanić.
BEOGRAĐANI SU NAM ODGOVORILI ZAŠTO DOLAZE U UŠĆE?
Ana, (31)
UŠĆE čini da se osećam kao u nekoj svetskoj metropoli. Sada imam sve što mi je potrebno za dobar šoping, ponuda je raznovrsna, a cene su kao i na drugim mestima.
Lazar (36)
Šoping centar UŠĆE je grad u malom, dobro poznat koncept kupovine – sve na jednom mestu. Najčešće ovde dolazim na ručak i mislim da nema poslovnog čoveka koga ovde nisam sreo.
Kristina (19)
Uglavnom sa drugaricom dolazim zbog kupovine. Posle obavezno sednemo na kafu i lepo se ispričamo. Često nam se desi da provedemo i po par sati u UŠĆU i to vreme mi jako prija, ovde se potpuno opustim i uživam, daleko od obaveza.
Povezana vest:  Suzana Mančić i Vlada Stanojević svečano otvorili Lilly drogeriju sa apotekom u UŠĆE Shopping Centru