NUMERO_03Simona Andrejić – zaštitno lice D&G kampanje!
Elitova pobednica 2009, Simona Andrejić nakon fenomenalnog starta na nedeljama mode u Njujorku, Milanu i Parizu postala je zaštino lice čuvenog kreatorskog tandema Dolce i Gabana za kolekciju D&G jesen-zima!
Simona je sa njima prvi put sarađivala na nedelji mode u Milanu, gde je svojom profesionalnosu i posebnom harizmom ostavila snažan utisak, što je rezultiralo i njenim najnovijim angažmanom za D&G kampanju.
Kampanju je snimio jedan od najčuvenijih fotografa današnjice Mario Testino. Snimanje je bilo u poznatom mondenskom ski centru Sent Moric.
– Stvarno sam presrećna. Čast je raditi sa Dolce i Gabanom i biti deo njihove modne čarolije. Kolekcija je predivna. Bila sam uzbuđena i zbog saradnje sa Mariom Testinom. Snimali smo na raznim lokacijama predivnog Sent Morica. Ideja kampanje je bila veselost, zabava na snegu i energičnost …” – rekla je Simona.
Upravo je izašao i Simonin editorijal za francuski NUMERO, koji uz VOGUE predstavlja najeminentniji svetski modni časopis. Ova prelepa Beograđanka je jedno od najtraženijih novih lica i po oceni modnih eksperata buduća zvezda.
Za svega 3 meseca u modnom biznisu Simona je očarala najznacajnije kreatore: Kelvin Klajna, Donu Karan, Gucci, Dolce i Gabanu, Moskino, Sonju Rikel, Kenza…
Povezana vest:  VERSACE JEANS COUTURE: Legendarna italijanska modna kuća od sada u prodavnicama Fashion&Friends