MIXADobrodošli na planetu lepote!

Mirisna polja Provanse, raskošni bulevari Pariza, ulice Njujorka koje nikada ne spavaju, blagodeti ulja sa Dalekog istoka, čari tropskih mora i magični svet boja, samo su neki od predela koje su posetioci jedinstvene Beauty planete u prilici da otkriju tokom prve nedelje jula u Beogradu. L’Oréal, svetski lider u kozmetičkoj industriji, odabrao je potpuno nesvakidašnji način da u Srbiji predstavi vodeće trendove, nova dostignuća i ono najbolje iz sfere nege i lepote.
Po prvi put u našoj zemlji, najpopularniji brendovi L’Oréala na jednom mestu otkrivaju svoje tajne. U prelepom ambijentu legata Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier i Essie, predstavljaju široke asortimane svojih proizvoda, a posebna pažnja usmerena je na nove zvezde na našem tržištu – čuveni francuski brend Mixa, i najnoviju Garnierovu Oliu – proizvod koji donosi revoluciju kada je u pitanju bojenje kose.

Povezana vest:  Jelena Tomašević, Nina Janković i Marijana Mičić predstavile unapređene linije Lenor proizvoda

oliaBeauty planeta će tokom nedelju dana, u sklopu serije različitih događaja, ugostiti L’Oréalove prijatelje – potrošače, medijske i poslovne partnere, koji će osim u proizvodima, prezentacijama, i ovom neuobičajenom izložbenom prostoru, uživati u druženju sa L’Oréal Balkan timom i ekspertima kompanije.
Ovaj jedinstven koncept, koji na najbolji način prikazuje snagu L’Oréala i pruža uvid u širok asortiman njegovih brendova, osmišljen je tako da svim posetiocima omogući da na najbolji način otkriju veličanstven portfolio, nove karakteristike čuvenih brendova, ali i istorijat i razvoj kompanije.
L’Oréal Beauty planeta otvorena je od 1. do 5. jula 2013. godine.

Povezana vest:  OBELEŽEN VEK POSTOJANJA ČUVENE COCA-COLA FLAŠICE