najbolji_outfit_grupna_revija“Najbolji outfit u gradu” revija u Delta Cityju u okviru 16. Jacobs Fashion Selection-a

 

U okviru ovogodišnjeg Fashion Selectiona, večeras je Delta Cityju,  održana revija Najbolji outfit u gradu, na kojoj su predstavljene nove kolekcije muške i ženske garderobe brendova iz ovog šoping-mola.

Modele brendova nosile su glumice Milica Milša, Iva Štrljić, Danijela Vranješ kao i voditelj Vanja Bulić, stilista Ašok Murti, poznati fitnes trener dr Feelgood…

Povezana vest:  Najnovije Bambi čokoladno zadovoljstvo - Tiramisu i Creme Brule u nežnoj mlečnoj čokoladi

U okviru revije proglašen je i pobednik nagradnog konkursa “Najbolji outfit u gradu”, koji je trajao više od mesec dana, a u kom su ljubitelji mode i stila, medju kojima su bili i studenti Fakulteta za dizajn i pariske škole Mod’art, pokušali da osmisle najlepšu odevnu kombinaciju iz svoje omiljene radnje u Delta Cityju.

Milena_MaricicPobednik je Milena Maričić koja je osvojila vrednu nagradu, vaučer u vrednosti od 50000 dinara – predstavila se kao stilista u okviru modne revije, a imaće priliku da bude model i urednik specijalnog editorijala u prestižnom modnom magazinu The Best Shop.

Povezana vest:  Kompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT

Pobednika “najboljeg outfita” izabrao je stručni modni žiri –  autor i voditelj modnog magazina “Stil” Jelena Gajšek, voditeljka Ivana Baltić i modna urednica magazina  “Story” Jasmina Antonijević.