Get EXITed_Papaya_01._04.07.2010.Get EXITed Regional Tour 01-13.07.2010.
Regionalno povezivanje najvećih muzičkih manifestacija koju je Exit tim pokrenuo prošle godine u saradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa regionalne elite izvođača. Regionalno muzičko putovanje za jedan od najvećih svetskih festivala dobiće svoje prvo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 1.-4. jula ove godine. Get EXITed u klubu Papaya okupiće najbolje regionalne ali i svetske muzičke subjekte, Dj-eve, izvođače i producente koji će u tri dana i tri noći festivala prezentovati najbolje od house (swing), electro, techno, drum’n base žanrova. Izvođačka muzička platforma Get EXITed projekta predstavljena je na nedavno održanom uglednom izdanju najveće muzičke konferencije na svetu – Winter Music Conference u Miamiju. Cilj muzičkog dela Get EXITed projekta je promocija najboljih regionalnih izvođača i njihovih nastupa kod nas i u svetu.
03.07.2010.
GRAMOPHONEDZIE @ Get EXITed Music festival (Papaya club, Novalja, Croatia)
Na Get EXITed muzičkom festivalu u petak 02. jula zabavljaćemo se uz svetsku legendu Sven Vatha, a dan posle, u subotu 03. jula uz regionalne zvezde Dj Umeka i Gramophonedzie. Muzičko putovanje u Papayi u četvrtak 01. jula otvoriće humanitarna akcija „Ambasadori regije u borbi protiv droge“ čija su zaštitna lica za Hrvatsku: Ivo Karlović, Ivana i Marija Husar.
Nakon objave gostovanja Dj Umeka, jedinog producenta i Dj-a koji je na ovim prostorima uvršten u prestižnu listu najboljih Dj-eva prema Dj Magu Top 100 Dj’s, s ponosom najavljujemo još jednog regionalnog izvođača svetskog kalibra.
Planetarni uspeh mega singla „Why don’t you“ dosegao je najviše vrhove svih svetskih top lista, a Gramophonedzie su tako postali prvi srpski izvođači koji su zauzeli broj 1 britanskog MTV-ija. Podsetimo se da britansko izdanje MTV-ija važi kao jedno od najrelevantnijih muzičkih tela i subjekata u svetu muzike. Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla „Why Don’t you“, a u njegovom proboju na svetsku scenu, učestvovao je i Get EXITed tim u okviru nastupa na Winter Music Conference u Miamiju. Sa diplomom Akademije umetnosti u Beogradu, i ugovorom s jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svetu EMI records, Marko Miličević Gramophonedzie samouvereno korača prema svetskom vrhu muzičke industrije. Vredno je napomenuti da je „Why Don’t you“ standardan Dj set singl velikana poput Swedish House Mafia, Carl Coxa, David Moralesa, Roger Sancheza, David Guetta… i mnogih drugih.
Marko Miličević Gramophonedzie o „Why don’t you“: – Želeo sam da oživim veliki hit jazz dive Pegi Li i prilagodim “Why Don’t You?” savremenom muzičkom izrazu– u čemu su mi njena zavodljiva melodija i vokalni stil  bili veoma inspirativna osnova. Kombinujući originalni izvor sa novom bas linijom i ritmičkim i producentskim inovacijama – stvorio sam plesni hit koji pripada malo poznatom žanru “sving-hausa”…Veoma mi je interesantno to što je DJ-evi iz različitih oblasti muzičkog spektra redovno puštaju na svojim nastupima, što potvrđuje njen muzički kvalitet i eklektičnu vrednost
Ulaznice za Get EXITed muzički festival u klubu Papaya dostupne su po promotivnim cenama od 20 EUR: www.eventim.hr
GET EXITED 2010 REGIONAL TOUR:
01-04.07.
Music festival @ Papaya Club (plaža Zrće, Novalja)
05.-07.07.
Back 2 Nature @ Bihać (Artist to be confirmed)
06.07.
Culture @ Dubrovnik (Libertas Film festival)
07.-11.07.
Get EXITed @ Novi Sad
12-13.07.
After Exit @ Belgrade
Povezana vest:  Na Platou Milana Mladenovića ovog vikenda sviraju Di Luna Bluz Bend i Vlada Džet Bend