AVALA_TADIC_OBILAZAKTadić: Avalski toranj izgradila Srbija
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je Avalski toranj izgradila Srbija kao zemlja i čestitao je građevinarima što su tako kapitalan objekat završili u vrlo kratkom roku.
-Pokazali smo da možemo zajedno da radimo, da jedna vlada započne a druga da završi…žao mi je što Vojislav Koštunica (lider D S S) nije prisutan, ovde mu je mesto da bismo uspostavili osnovni red – rekao je Tadić.
On je naglasio da su u Srbiji u toku ogromni projekti.
-Započeli smo tri veoma velika mosta, možda najveća u Evropi, gradimo autoputeve, počećemo i neke koje nismo ni planirali – rekako je Tadić, prenela je Radio-televizija Srbije.
-Tako da korak po korak, u naredne dve do tri godine ćemo završiti sve kapitalne i veoma značajne prijekte, što će dati snagu našim građevinarima ali i vratiti dostojanstvo i osećaj samopouzdanja građanima Srbije – rekao je predsednik Srbije.
-Počinjemo sa Avalskim tornjem, a nadam se da ćemo završiti sa još mnogo velikih objekata, kazao je Tadić ističući da je da je toranj veliki pokretač za građane Srbije i Avalu čini „najvišom i najlepsom planinm u Srbiji.”
Povezana vest:  PUMA ZVANIČNO NA SRPSKOM TRŽIŠTU, U klubu Magacin predstavljena nova kolekcija jesen&zima 2011 u prisustvu velikog broja gostiju i poznatih ličnosti (FOTO)