Asus shop i Lena KovacevicPrva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević

Prva specijalizovana ASUS prodavnica u regionu otvorena je u Beogradu, u tržnom centru UŠĆE na 2. spratu. Otvaranju su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta informacionih tehnologija, medija i biznisa, a posebnu pažnju privukao je mini-koncert Lene Kovačević, ASUS brend ambasadora za Srbiju.
ASUS prodavnica je prva u regionu takve vrste, veličine 85m2 i u njoj se mogu nabaviti najnoviji uređaji, poput ASUS laptopova, ASUS tableta i originalne ASUS dodatne opreme. Lik Lene Kovačević ulepšava pojedine delove ove posebne prodavnice, koja se nalazi u sklopu Gigatron megastore-a. Kupcima su na usluzi sprecijalizovani ASUS prodavci i promoteri.
Otvaranje je upriličeno i za tviteraše za koje je organizovana posebna Tviter aktivacija uz hashtag #GigaUp – „selfie“ fotografisanje sa uređajima, među kojima je bilo i nekoliko tajanstvenih predmeta. Četvoro srećnih dobitnika pronašlo je tajanstvene predmete i osvojilo vredne nagrade.
Poznata srpska kantautorka, pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević je prvi brend ambasador kompanije ASUS za Srbiju. To je prvo partnerstvo ovakve vrste na lokalnom tržištu za jednu od vodećih IT kompanija na svetu koja je najpoznatija po proizvodnji računara, laptop i tablet uređaja. Kroz različite aktivnosti, ASUS i Lena Kovačević približiće domaćoj publici aktuelne uređaje i brojne novitete koji predstoje u 2014. godini.

Povezana vest:  JÄGERMEISTER ŽURKOM OTVORENA SEZONA VRHUNSKOG PROVODA