cuvari galaksijeKARTE ZA MARVELOVE „ČUVARE GALAKSIJE“ OD DANAS U PRODAJI

Najnoviji film koji nam stiže iz Marvelovog univerzuma „ČUVARI GALAKSIJE“ (GUARDIANS OF THE GALAXY), biće premijerno prikazan u sredu, 6. avgusta u 20h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Karte za ovaj dugo očekivani 3D spektakl će danas biti puštene u prodaju i moći će se rezervisati preko sajta www.cineplexx.rs ili kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center.
Savetujemo svim Marvelovim fanovima da obezbede svoja mesta na vreme, a za prvih 50 kupaca karata smo spremili i jedno lepo iznenađenje – poklon privezak sa logoom filma „ČUVARI GALAKSIJE“.
Iz Marvela, studija koji vam je doneo globalne blokbaster franšize: Iron Man, Tor, Kapetan Amerika i Osvetnici, stiže novi tim – Čuvari galaksije. Akcijom nabijena, epska svemirska avantura, Marvelovi „Čuvari galaksije“ proširuju Marvelov filmski svet i na kosmos, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika – Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Draksom Razaračem kog vodi želja za osvetom. Ali kad Kvil otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi svoje rivale u očajničkom obračunu – dok sudbina galaksije visi o koncu.
U režiji Džemsa Gana („Slither“, „Super“) i prema scenariju Gana i Nikol Perlman, okupila se glumačka ekipa u kojoj su Kris Prat (Crhis Pratt) kao Piter Kvil, Zoi Saldana (Zoe Saldana) kao Gamora, Dejv Bautista (Dave Bautista) kao Draks Razarač, u ulozi Gruta Vin Dizel (Vin Diesel), dva puta nominovan za Oskara Bredli Kuper (Bradley Cooper) kao Roket, Li Pejs (Lee Pace) kao Ronan, Majkl Ruker (Michael Rooker) kao Jondu, Karen Gilan (Caren Gillan) kao Nebula, dva puta nominovan za Oskara Džajmon Honsu (Djimon Hounsou) kao Korat, s nominovanim za Oskara Džonom Si Rajlijem (John C. Reilly) kao Romanom Dejem, šestostrukom nominovanom za Oskara Glen Klouz (Glenn Close) u ulozi Nove Prajm, i dobitnikom Oskara Benisiom Del Torom (Benicio Del Toro) u ulozi Kolektora.

Povezana vest:  Održana premijera crtanog filma “Sadko - Avantura pod morem”