srekSinhronizovani Šrek srećan zauvek 23. maja u Sava centru

 

Premijera najnovijeg, a u isto vreme i poslednjeg nastavka o simpatičnom Šreku biće održana u nedelju, 23. maja u Sava Centru, sa početkom od 18h.

Naglašavamo da je animirani film „ŠREK SREĆAN ZAUVEK“ sinhronizovan na srpski jezik_, tako da će i najmlađi mališani imati priliku da uživaju u njemu.

Nakon borbe sa zlim zmajem, izbavljivanja prelepe princeze i spašavanja kraljevstva njegove tazbine, šta još ostaje jednom bauku da uradi? Pa, ako ste Šrek (DRAGAN VUJIĆ VUJKE) iznenada ćete se naći u poziciji pripitomljenog porodičnog čoveka. Umesto plašenja seljana, kao što je nekad radio, Šrek je sada postao lokalna slavna ličnost koja nevoljno pristaje da potpisuje vile. Šta se desilo sa urlikom ovog bauka? U žalu za prošlim danima kada se osećao kao „pravi bauk“, Šrek naivno sklapa pakt sa slatkorečivim Rampelstiltskinom (GORAN JEVTIĆ). Šrek će se iznenada naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva, gde bauke love, Rampelstiltskin je kralj, a Šrek i Fiona (ANICA DOBRA) se nikad nisu upoznali. Sad je sve na Šreku da poništi ono što je učinio u nadi da će spasiti prijatelje, vratiti svoj svet i povratiti svoju pravu ljubav.

Povezana vest:  Tom Hardi igra glavnu ulogu u filmu o Eltonu Džonu

I u ovoj novoj avanturi ćemo videti Magarence (Raša Vujović) i Mačka u čizmama (Boris Milivojević), ali i neke nove likove, između ostalih nove bauke kao i pokvarenog zlikovca, Rampelstiltskina.

„ŠREK SREĆAN ZAUVEK“ će stići na redovne repertoare bioskopa 27. maja, a biće dostupan i u titlovanoj i u sinhronizovanoj verziji. Sihronizovana verzija će takođe biti prikazana i u 3D tehnici u bioskopima Roda, Takvud, Kolosej i Dom Sindikata. Titlovana verzija će biti prikazivana samo u bioskopu Kolosej.

Povezana vest:  Čarli Šin planira da se tokom februara vrati na posao