lindsay-lohanIzdat nalog za hapšenje Lindsi Lohan

 

Sud u Los Anđelesu je izdao nalog za hapšenje glumice Lindsi Lohan (Lindsay) jer ona nije došla na današnje ročište na kojem je trebalo da se odlučuje o njenoj uslovnoj kazni zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Sudija je odredio kauciju od 100.000 dolara. Advokat Lindsi Lohan kazao je da je njegova klijentkinja u Francuskoj i da će se sutra vratiti u Los Anđeles, prenosi Asošijeted pres.

Povezana vest:  U Leskovcu počelo snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji“ u režiji Petra Ristovskog

Ako glumica plati kauciju, biće joj zabranjeno konzumiranje alkohola, moraće da nosi specijalnu narukvicu koja reaguje kada pije i svake sedmice ići će na testiranje na piće.

Agencija Frans pres je danas objavila da je Lindsi Lohan ukraden pasoš u Kanu gde je na filmskom festivalu, zbog čega ne može da dođe na ročište na sudu u SAD.

Povezana vest:  Vuku Rušumoviću za Ničije dete nagrada za najbolji film na festivalu LIFFE

Glumici koja je viđena na više zabava od početka festivala, pasoš je ukraden iz hotelske sobe, odakle su odnete i neke njene lične stvari, navela je agencija.

Glumica je pokušala da uđe u avion na aerodromu u Nici, ali nije uspela pošto nije imala pasoš. U Ambasadi SAD u Parizu je pokrenuta hitna procedura izdavanja novog pasoša.

Povezana vest:  Međunarodna priznanja za "Novembarskog čoveka"

Kraljica holivudskih zabava i omiljena meta paparaca, Lindsi Lohan nekadašnja je zvezda studija Dizni (Disney). Njena karijera krenula je silaznim tokom 2005, od kada se manje bavila glumom, a više suđenjima, lečenjem od zavisnosti i privatnim problemima.