Fan4 Still2 012615Novi trejler Fantastične četvorke otkriva lice poznatog negativca
 
Popularnost Marvelovog superherojskog tima, Fantastične četvorke, ne jenjava od pojave prvog broja stripa šezdesetih godina prošlog veka do današnjih dana. Ne čudi što je „20th Century Fox“ odlučio da uradi spektakularnu ekranizaciju priče koja govori kako nastali superheroji – Gospodin Fantastični, Nevidljiva žena, Čovek Baklja i Stvor. Zvanični trejler otkriva fanovima glavog negativca, a da bi videli ceo film, moraju da se strpe sve do 6. avgusta kada „Fantastična četvorka“ ulazi u domaće bioskope.
Režiju filma potpisuje Džoš Trenk koji je preneo na veliko platno priču koja „kreće iz početka“. U trejleru pored glavnih junaka, pojavljuje se i glavni negativac – Doktor Dum! Glumac Tobi Kebel igra najvećeg neprijatelja Fantastične četvorke, a ono što je interesantno, u danima kada niko nije imao supermoći Dum im je bio dobar prijatelj.
Mlade autsajdere koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljene i opasne svetove, pored Kebela igraju mlade glumačke zvezde Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja) i Džejmi Bel (Stvor).
Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.
 
Pogledajte trejler OVDE!
Povezana vest:  Zec Petar: Skok u avanturu u bioskopima od 1. jula!