samo za fanove Mancester JunajtedaPosebne pogodnosti i vredne nagrade za fanove Mančester Junajteda u ekspoziturama Eurobank

Eurobank je pripremila specijalnu ponudu za sve ljubitelje fudbalskog kluba Mančester Junajted u Srbiji. Tokom trajanja akcije „Red days“ (Crveni dani) od 20. do 24. aprila, svako ko otvori Euro Plata Sport paket tekući račun u Eurobank biće oslobođen mesečnog troška održavanja u periodu od 3 meseca. Takođe, tokom ove nedelje, svako ko aplicira za kreditnu karticu Mančester Junajted biće doživotno oslobođen mesečnog troška održavanja.
U okviru Red Days, Beograđani će u sredu, 22. aprila biti u prilici da sa Prljavim inspektorom Blažom oprobaju svoje fudbalske veštine i osvoje vredne nagrade. Tokom trajanja promotivnog perioda, filijale Eurobank u Beogradu posebno su brendirane kako bi klijente i sve zainteresovane građane podsetili na saradnju sa legendarnim fudbalskim klubom iz Mančestera. Naime, Eurobank je jedina banka u regionu koja je partner ovog fudbalskog kluba, a saradnja je započela pre godinu kada, kada je Banka počela da izdaje Manchester United Paypass MasterCard platne kartice, koje spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica.
Manchester United Paypass MasterCard platne kartice nude brojne pogodnosti za Eurobank klijente – beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta (uz kreditnu karticu plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate i grejs period za plaćanje koji može biti i do 50 dana od datuma kupovine, dok se sva podizanja gotovine mogu otplaćivati na 3 i 6 rata bez kamate), do mogućnost učestvovanja u promotivnim Eurobank i Manchester United akcijama sa vrednim nagradama.

Povezana vest:  Karantin u fotografijama: Priključite se projektu „Evropa kod kuće“