Poster „Seks i grad 2“

seks_i_grad_2_418Objavljen je prvi poster za film ‘’Seks i grad 2’’. Iako se o zapletu novog dela ne zna gotovo ništa jer ga ekipa koaj radi na filmu drži u strogoj tajnosti, ono što je sigurno jeste da ovo celuloidno ostvarenje ponovo okuplja junakinje serije i prvog nastavka pa ćemo ponovo moći da vidimo otačene scene u kojima su Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis i naravno Gospodin Zverka – Chris Noth. koje su se proslavile igrajući u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena. 
U novom filmu četriri najbolje prijateljice Keri, Samanta, Miranda i Šarlot dobiće društvo, a njeihove uloge će glumiti će im se pridružiti Miley Cyrus, Liza Minnelli i Penelope Cruz. Scenario i režiju filma još jednom potpisuje Michael Patrick King. 
Film “Seks i grad 2” je nastavak blokbastera, koji je bio najgledaniji holivudski film 2008. godine u Srbiji, dok je na svetskom nivou zaradio više od $415 miliona dolara. Premijera filma „Seks i grad 2“ u našim bioskopima se očekuje krajem maja sledeće godine, dok je holivudska premijera za sada zakazana za 28. maj.

Povezana vest:  Peti deo filma "Umri muški" snima se u Beogradu!?