spijuni 3Kako da postanete špijun?

Bilo da sanjate da postanete špijun ili samo želite da se zabavite,  špijunski „zanat“ se uči kao i mnoge druge veštine. Ovo je nekoliko koraka koji vam mogu pomoći u tome:

1. Naviknite na opasne situacije

Prva karakteristika špijuna je hrabrost. Neko to nosi u sebi od rođenja, dok je većina naučila sebe da razmišlja brzo i pametno u opasnim situacijama. Stoga, slobodno postavite sebe u situacije u kakvim do sada niste bili.

Povezana vest:  Ben Aflek uručuje Oskare

2. Učite

Još jedna konstanta kod svetski poznatih špijuna jeste opšta informisanost. Na taj način uvek su bili spremni da razgovaraju o raznovrsnim temama, od renesansnih slikara, do aktulenih svemirskih projekata.

3. Budite kreativni

U interesu špijuna je da se u svim situacijama uvek oslanja prvo na sebe, pa tek onda da traži pomoć. To znači da mora dosta da razmišlja unapred i da koristi ono što ima oko sebe radi rešavanja trenutnih problema.

Povezana vest:  Glumci filma 'Montevideo' pobedili fudbalske veterane

4. Dnevni posao

Kako u filmovima, tako i u stvarnom životu, špijuni se uvek bave nekim „običnim“ poslom. Kombinovanje ta dva posla zahteva veliku posvećenost, ali niko nije rekao da je biti špijun – lako.

U filmu „Špijuni“ Melisa Mekarti glumi Suzan Kuper, skromnu analitičarku koja postaje tajni agent kako bi spasila Džud Loa. Kritika je ovaj film ocenila kao „nešto najsmešnije u ovoj godini“. Premijera je zakazana za 4.jun, nakon čega film počinje da igra u svim bioskopima širom Srbije.

Povezana vest:  "Deadpool" zabranjen u Kini, ocenjen suviše vuglarnim