Disney snima po knjizi „Fallen“

fallen_book_coverZamislite scenu: otuđena devojka biva privučena – i rastrzana između – dva harizmatična momka. Zvuči kao nešto što ste pročitali ili videli pre? Ako ste iz sveg glasa vrisnuli Sumrak saga onda zaslužujete nagradu! Ali to je zapravo najava scenarija filma „Fallen“, koji će biti rađen po romanu Lauren Kate i deo je najnovije Disney produkcije zanosvane na književnim delima.
Pošto je uočio priliku da pokupi mrvice slatkog Sumrak kolača, „Mouse House“ kako u Holivudu zovu Disney, otkupio je prava na četiri dela ove autorke u kojima se dešava zaokret na svet čudnih bića, jer dva muškarca nisu ni vampiri ni vukodlaci, već pali anđeli (otuda i sam naslov).
Poređenja sa Sumrak serijalom su neizbežna, i anđeli su identifikovani kao novi trend u tinejdž fantastici.“Fallen“ je prvi anđeoskoi naslov koji je dobio veću pažnju Holivuda. Prerano je da se priča o režiseru, scenaristi ili bilo kom drugom članu ekipe, ali znajte da je Disney već započeo potraga za parom nepoznatih likova koji će igrati anđeoske prosce ….

Povezana vest:  Južnoamerikanci ljuti na Ketrin Bigelou