terminator 1984 i

Prvi film o Terminatoru ove subote u bioskopima Cineplexx

He is back! Posetioci bioskopa Cineplexx će imati jedinstvenu priliku da posle dve decenije ponovo vide Saru Konor i Kajla Riza na velikom platnu, i podsete se kako je sve počelo. Ekskluzivna projekcija filma „Terminator“ iz davne 1984. godine biće održana ove subote, 27. juna, sa početkom u 20:30h, samo u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center.

Povezana vest:  Danijel Radklif u filmu po romanu Žena u crnom

U post-apokaliptičnoj 2029. godini roboti sa veštačkom inteligencijom nastoje da istrebe ostatke ljudske vrste. Dva bića iz tog perioda putuju nazad kroz vreme u 1984. godinu. Jedan je Terminator, kiborg ubica programiran da pronađe i ubije Saru Konor, a drugi je Kajl Riz, iskusni borac ljudskog Pokreta otpora poslat da je zaštiti. Nakon što ubije dve Sare Konor pronađene u telefonskom imeniku, Terminator pronalazi svoju metu u noćnom klubu, ali je Kajl spašava i njih dvoje beže iz grada. Vremenski paradoks nastaje u trenutku kada se Sara Konor i Kajl Riz zaljube, što dovodi do začeća budućeg komadanta ljudskih snaga. Kajl Riz na kraju gubi borbu sa Terminatorom, ali Sara uspeva da pobedi.

Povezana vest:  VIKEND ZA ZALJUBLJENE U BIOSKOPU CINEPLEXX

Arnold Švarceneger je poslednjih 20 godina sinonim za Terminatora, dok su se rame uz rame sa njim u prvom delu našli i glumci Linda Hamilton, Majkl Bin, Lens Henriksen, Pol Vinfrid i drugi. Uprkos niskom budžetu i niskim očekivanjima, ovo naučno-fantastično ostvarenje u režiji Džejmsa Kamerona je ostvarilo veliki uspeh, što je doprinelo da se franšiza nastavi.

Povezana vest:  "Spasi nas od zla" od danas u bioskopima

Najavni video filma možete pogledati OVDE!

Karte za film „Terminator“ su u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.