snupi rodjis

Slikanje sa likovima iz Snupija povodom njegovog rođendana

Kod Terazijske česme danas i sutra zainteresovani građani mogu da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalom ekipom iz novog ostvarenja „Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D“ koje u domaće bioskope stiže 5. novembra.
Povod za postavljanje improvizovanog bioskopa sa poznatim animiranim junacima je rođendan najpoznatijeg bigla na svetu – Snupija, koji ga slavi u ponedeljak, 10. avgusta.
Takođe, najmlađi mu mogu nacrtati crtež, napisati pesmicu ili priču, odglumiti ili otpevati pesmicu, a najkretivniji će od distributerske kuće MCF MegaCom dobiti velikog plišanog Snupija.
Radove do 10. avgusta treba poslati na [email protected] kada će biti proglašen dobitnik na Facebook stranici MCF – MegaCom Filma.
„Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D“ otkriće mnoge tajne te vesele družine i upoznati gledaoce sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun.
Njegov verni saputnik Snupi, možda i najpopularniji lik iz tog animiranog filma naučiće ga da savlada sve prepreke i postane pravi dasa.

Povezana vest:  Pogledajte TREJLER i fotografije - Film "KOZJE UŠI" reditelja Marka Kostića