poklon

FIlm „Poklon“ Džoela Edžertona u bioskopima

Rediteljski prvenac Džoela Edžertona, triler „Poklon“, stiže na repertoar domaćih bioskopa od 13. avgusta.
Kako navodi distributer MegaCom Film, u fokusu je život mladog bračnog para, koji postaje nepodnošljiv nakon što im poznanik iz prošlosti dostavi tajanstveni poklon i otkrije tajne koje su do tada bile duboko zakopane.
„Poklon“ prati Robin (Rebeka Hol) i Sajmona (Džejson Bejtman) koji se useljavaju u svoji novi dom u Kaliforniji, nakon što su napustili Čikago i ostavili neke loše uspomene iza sebe. Život bračnog para teče po planu sve do slučajnog susreta sa Gordom (Edžerton), Sajmonovim poznanikom iz srednje škole.
Posle niza naizgled slučajnih susreta, zastrašujuća tajna iz Sajmonove i Gordove prošlosti isplivava na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robin, ona postavlja pitanje – koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti.
Glumac Džoel Edžerton (Ratnik, Egzodus: Bogovi i kraljevi, Veliki Getsbi) je napisao scenario za film „Poklon“, ali ujedno ga je režirao i glumi u njemu.
„Poklon“, navode iz MCF, podseća na filmove „Strah“, „Fatalna privlačnost“, pa čak „Skriveno“ Majkla Hanekea. Međutim, Edžerton se svim silama kao reditelj potrudio da donese neka jedinstvena rešenja, da bi se udaljio od pomenutih trilera.

Povezana vest:  ROBERT PATINSON ZAPALIO PLATNO