hitman 47 slika 2

Hitman: Agent 47 u bioskopima od 27.avgusta

Dugo očekivana ekranizacija popularne interaktivne videoigrice „Hitman: Agent 47“ u režiji Aleksandra Baha u domaće bioskope stiže 27. avgusta.
Film o elitnom ubici koji se uvek kreće u senci i ima neverovatne alatke i oružje na raspolaganju, pored brojnih gejmera oduševiće ljubitelje dobre akcije, navodi distributer MegaCom Film.
Agent 47 je produkt genetskog inženjeringa, a poznat je po bar kodu koji mu je istetoviran na vratu. Natprosečno je inteligentan, nepredvidljive snage i brzine.
U filmu Hitman: Agent 47 se bori protiv internacionalne korporacije koja želi da na osnovu njegovog modela, kreira čitavu armiju ubica čije sposobnosti nadmašuju njegove.
Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i Katju Van Dis koja jedina ima informaciju koju korporacija želi i upravo zbog nje će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.
Rupert Frend igra žestokog Agenta 47, a pored njega u filmu se pojavljuju Zahari Kvinto, Hana Ver, Tomas Kretšman i Kiran Hinds.

Povezana vest:  Prava srećnica: Blejk Lajvli dobila celu kolekciju Louboutin cipela na poklon!