micel donald press

Donald: Tek sam došao, a osećam kao da sam već dugo u Zvezdi

Holandski fudbaler Mičel Donald rekao je danas da ga je privukla ambicija Crvene zvezde da uvek bude prva i da je lako odlučio da dođe u Beograd.
-Zvezda je veliki klub, veoma strastven. Ovaj klub uvek želi da bude prvi, a ja zato igram fudbal. Bilo je veoma lako odlučiti se za dolazak. Lepo su me primili saigrači i već se osećam kao da sam dugo tu – rekao je Donald na predstavljanju na stadionu Zvezde.
Donald će do januara igrati kao pozajmljen igrač ruske Mordovije, a Zvezda će imati pravo da otkupi njegov ugovor.
Na dresu će nositi broj 20.
-Znam kako je igrati za veliki klub, od devete godine sam bio u Ajaksu. Nije lako, ali igranje u velikom klubu je dodatna motivacija svakom igraču – kazao je Donald.
Njemu je u Ajaksu saigrač bio nekadašnji kapiten crveno-belih Marko Pantelić. Donald je kazao da ga veoma poštuje, ali da se nije čuo s njim.
Sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević rekao je da se nada da će se isplatiti čekanje njegovog dolaska.
-Dugo smo ga čekali, ali se nadamo da će se isplatiti. Zapao nam je za oko kada nam ga je predložio šef stručnog štaba. Dobar je tehničar i visok je. Hendikepirani smo u skoku i mislimo da ćemo sa njim to popraviti – rekao je Raosavljević.
Raosavljević je rekao da prelazni rok još nije gotov, kada su u pitanju i odlasci i dolasci.
Donald će priliku da debituje imati u nedelju, kada će Zvezda gostovati Radniku u Surdulici, u šestom kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Manćini spreman za povratak u Italiju