bozovic cz - kazahstan

Božović: Kiksevi nisu dobri, želimo da nastavimo sa pobedama

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da nastavi pobednički niz i u Surdulici na utakmici sa Radnikom.
-Pokušaćemo da nastavimo sa pobedama i da igramo dobro, ako je moguće. Radnik je relativno mali protivnik, da se neko ne uvredi. Svaki kiks protiv ekipa koje nisu favoriti, nije dobar – rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.
Crveno-beli će u nedelju gostovati Radniku u Surdulici u šestom kolu Super lige Srbije.
-Biće teško, atmosfera će biti užarena. To je jug Srbije, ne znam kada je Zvezda tamo gostovala poslednji put, možda i nikada. Nadam se da će biti praznik fudbala za one koji tamo žive – kazao je Božović.
Zvezda će u narednom periodu biti bez najboljeg igrača u dosadašnjem delu sezone Luisa Ibanjesa, a Božović je rekao da još ne zna koliko će argentinski levi bek pauzirati.
-Njegovo neigranje će biti hendikep, jer ne samo što je bio najbolji, već se i najviše borio – rekao je trener crveno-belih.
Božović je kazao da Idan Vered do sada nije opravdao očekivanja.
-Do sada nije opravdao naša očekivanja. Ne znam šta je razlog, možda se prilagođava ekipi… Nije baš tako lako uklopiti se. Bio je povređen tako da i fizički nije najbolje spreman – kazao je Božović.
Božović je kazao da ga ne iznenađuju rezultati u prvih pet prvenstvenih kola.
-U svakoj ligi su moguća iznenađenja, pa dobri startovi Borca i Javora nisu iznenađenje. Ali, mnogo je rano, prošlo je tek pet kola. Ekipe iz nižeg dela tabele obično ne izdrže trku, uvek neko iznenadi na početku – kazao je Božović.
On je rekao da mu prija to što je Zvezda posle pet utakmica ispred Partizana, ali da „ima još mnogo da se igra“ i da će „sigurno biti kikseva sa obe strane“.
Božović je dodao da je kvalitet srpskog prvenstva „bolji nego što je očekivao“.
Utakmica u Srbiji počeće u nedelju u 17.00.

Povezana vest:  Milojević: Odmorili smo se, nadam se bodovima protiv Radnika