SCENOGRAFIJA SEDMOG FOAM FEST MUSIC FESTIVALA

OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI SCENOGRAFIJA SEDMOG FOAM FEST MUSIC FESTIVALA

Još samo dve nedelje dele nas od jednog od najvećih scensko-muzičkih događaja u ovom delu Evrope. Ovogodišnji, sedmi po redu Belgrade Foam Fest Music festival trajaće celih 72 sata i to bez prestanka. Ono što posetioce očekuje na tri bine na Adi Ciganliji(Main, Silent, Happy people) jesu brojne svetske zvezde elektronske muzike među kojima su Ben Klock, Da Hool, Sonique, ali i Sick Individuals, Funkerman, Freemasons, kao i brojna druga poznata imena.
Tokom trajanja festivala posetioci će moći da uživaju i u brojnim dnevnim i noćnim sportskim, zabavnim i adrenalinskim sadržajima.
Impozantna Main stage će biti instaliran na samoj površini jezera, Silent stage na plaži, dok će treći, Happy people stage, biti postavljen u šumi, i to neposredno uz kamp za posetioce festivala.

Povezana vest:  Album neobjavljenih numera Bič Bojsa

SCENOGRAFIJA SEDMOG FOAM FEST MUSIC FESTIVALA 1
Radovi na scenografiji su u finalnoj fazi, a u toku su i pripreme za postavljanje iste na „beogradskom moru“,na nudističkom delu plaže.
Da će sve ono što će se dešavati na Adi od 27-30. avgusta zaista biti spektakularno, nagoveštavaju i finalne animacije festivalskih stejdževa.Ulaznica koja važi za sve dane može se kupiti po pretprodajnoj ceni od 2.500 dinara naprodajnim mestima Eventima i DD ticketsa (Win Win radnje).

Povezana vest:  Lejdi Gaga na Juroprajdu u Rimu

Još 2 dana za prijave za SILENT STAGE!
Ako ste perspektivan ali neafirmisan DJ, onda je Silent stage na Belgrade Foam Festu pravo mesto za vas. Upravno na ovom stage-u biće organizovano takmičenje za sve vas koji želite da započnete svoju DJ karijeru!
Prijave traju do 15. avgusta, zato požurite i prijavite se na ovom linku:https://goo.gl/LKRbwW

Povezana vest:  Trodnevni doček Nove godine u Magacinu Depo za samo 2.300 dinara!