Woody Harrelson Zombieland

Vudi Harelson igra negativca u nastavku Planete majmuna!

Osmi deo u bioskope stiže u julu 2017! Detalji novog filma o Planeti majmuna se čuvaju u tajnosti, ali je Vudiju Harelsonu dodeljena uloga glavnog negativca – pod imenom „Pukovnik”. Nastavak kultne franšize počinje da se snima ove jeseni u Vankuveru.
Reditelj Met Rivs, koji je režirao ostvarenje „Planeta majmuna – Revolucija” (2014), režiraće i nastavak. Mark Bombak i Dilan Klark su scenaristi, dok je producent filma kuća „Ćernin Entertainment”.
Prošlogodišnji hit „Planeta majmuna – Revolucija”, zaradio je preko 700 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.
Još uvek nije objavljeno, ko će igrati u nastavku priče o Cezaru, genetski modifikovanoj šimpanzi koja predvodi populaciju majmuna na Zemlji. U prethodnim delovima, Cezara je posebnom „motion capture” tehnikom na velikom platnu oživeo Endi Serkis.
Nedavno je procurilo u javnost da će u nastavku igrati i mladi američki glumac Gabriel Čavaria, ali dobro obavešteni izvori navode da je njegova uloga baš mala. Gabriel se proslavio igrajući u seriji „East Los High”.
Harelson trenutno snima film o predsedniku Lindonu Džonsonu, a  uručeno mu je priznanje za rad na prvoj sezoni HBO serije „True detective”.

Povezana vest:  Intimni pogled u život Marije Kalas